in

Captain America 4 Filminin Ayrıntıları Netleşiyor: Yönetmen Belli Oldu

Captain America 4 yönetmeni belli oldu. Marvel Sinematik Evreni’nin Anthony Mackie’li yeni filmi için ayrıntılar netleşiyor.

Captain America 4 yonetmeni
- Reklam -
- Reklam -

Captain America 4 filmi yönetmeni belli oldu. Marvel Sinematik Evreni’nin lokomotif yapımları arasında yer alan serinin dördüncü bölümü için ayrıntılar netleşiyor. Filmin yönetmen koltuğunda The Cloverfield Paradox yapımı ile ismini duyuran Julius Onah yer alırken Anthony Mackie, Falcon karakteri ile başrolü üstlenecek.

Marvel Sinematik Evreni genişlemeye devam ediyor. Disney Plus üzerinden yayınlanan ve eleştirmenlerle izleyicilerin beğenisini toplayan The Falcon and the Winter Soldier macerası yeni bir sinema filmiyle devam ediyor. Kaptan Amerika 4, Anthony Mackie’nin canlandırdığı Sam Wilson karakterine odaklanan solo bir yapım olacak. Steve Rogers’ın kalkanı ve Captain America lakabını devrettikten sonra yaşadığı iç çatışmalara odaklanan yapım, Falcon kıyafeti ve vibranyum kalkanı ile Sam Wilson’ın kahramanını bir sonraki aşamaya taşıyacak.

Captain America 4 filminin yapım aşamasında olduğu The Falcon and the Winter Soldier dizisinin 2021 yılında gerçekleşen finaliyle açıklanmıştı. Serinin yazarı Malcolm Spellman ve Dalan Musson’un birlikte kaleme aldığı senaryo sonunda kamera karşısına geçiyor. Filmin yönetmeni ise Netflix’in olumlu notlar almayan bilimkurgu dizisi The Cloverfield Paradox ve Luce gibi yapımlara imza atan Julius Onah. Birçok hayran için şaşırtıcı bir seçenek olan Onah genellikle bilimkurgu temasını korku türüyle bir araya getirdiği yapımlarla biliniyor. Dolayısıyla Captain America 4 gibi bir yapımda kamera arkasındaki bakış açısının serinin yeni filmine nasıl yansıyacağı ise merak konusu.

- Reklam -

Yönetmeni Belli Olan Captain America 4 için Çekim Tarihi Henüz Netleşmedi

Anthony Mackie, Captain America 4

Bununla birlikte Marvel yeni filmine dair detay vermekten kaçınıyor. Oyuncu kadrosunda Anthony Mackie ile birlikte hangi isimlerin yer alacağı ise belirsizliğini koruyor. Ancak senaryonun bir süredir hazır olduğu, yönetmenin de belli olmasıyla filmin prodüksiyon sürecine yakın gelecekte başlanılacağı düşünülüyor. Diğer yandan aktör Mackie’nin takvimi ise bir hayli dolu. Twisted Metal dizisinin çekimleri devam ederken oyuncunun MCU için kamera karşısına geçmesinin 2023 yılını bulabileceği tahmin ediliyor.

- Reklam -

Falcon karakterine odaklanacak Captain America 4 filminin izleyicilerle ne zaman buluşacağı ise henüz bilinmiyor.

Captain America 4 filminden beklentileriniz nedir? Sadece Falcon karakterine odaklanacak yapım hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kanyak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Martin Freeman Secret Invasion Filmi marvel

Sherlock’un Yıldızı Martin Freeman, Marvel Sinematik Evreni’ne Geri Dönüyor

top gun 3 filmi gelebilir

Top Gun Oyuncusu, 3. Film Hakkında Umut Verici Açıklamalar Yaptı