in

Carrie-Anne Moss, John Wick Filmlerinde Rol Almak İstediğini Açıkladı

Carrie-Anne Moss, John Wick film serisine katılma fikrine sıcak bakıyor. Yıldız oyuncu, Matrix’teki rol arkadaşı Keanu Reeves ile yeniden buluşma ihtimalini değerlendirdi.

Carrie-Anne Moss, John Wick Keanu Reeves
- Reklam -
- Reklam -

Carrie-Anne Moss, John Wick film serisine katılmak istediğini açıkladı. The Matrix üçlemesinde Keanu Reeves ve Laurence Fishburne ile başrolde yer alan yıldız oyuncu, ikiliyle yeniden buluşabilir.

20 yıldan daha uzun bir süre önce The Matrix filminde birlikte çalışan Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, o dönemden bu yana diğer film çalışmalarında birbirlerini sürekli desteklediler ve yakın bir dostluk kurdular. İkili yıllar sonra The Matrix Resurrections filmi için bir kez daha kamera karşısına geçtiler ve Neo ile Trinity’yi yıllar sonra yeniden yan yana izleme fırsatı bulduk. Film her ne kadar olumsuz yorumlar alsa da, ikiliyi aradan geçen onca zaman sonrasında yeniden bir arada görmek hayranları mutlu etti.

The Matrix’in dışında ikiliyle alakalı olarak hayranların cevabını merak ettikleri bir soru daha vardı. Tıpkı Morpheus’u canlandıran Laurence Fishburne’un John Wick’te yer alması gibi Carrie-Anne Moss da seride bir şekilde herhangi bir rolle karşımıza çıkacak mıydı? Bu sorunun cevabı henüz belli olmasa da en azından yıldız oyuncunun ne istediği ortaya çıktı.

- Reklam -

Keanu Reeves Carrie-Anne Moss John Wick Matrix

54 yaşındaki oyuncu, People dergisine Keanu Reeves ile birlikte verdikleri söyleşide kendisine en sevdiği Reeves karakteri soruldu ve Moss da John Wick’i sevdiğini söyledi. Reeves’in bedeni aracılığıyla hikâye anlatımında olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunu ve çocuklarından biriyle John Wick’in derinliklerine inene kadar bunu fark etmediğini söyledi.

“Oğlumla bu deneyimi yaşamak ve Keanu’nun bedeniyle yaratabildiği derinliği izlemek inanılmazdı. Bu gerçek bir sanat formu gibi.”

Carrie-Anne Moss, John Wick 4 Filminde Yer Alabilir

Moss’un övgüleri sonrası kendisine teşekkür eden Reeves’e tıpkı Laurence Fishburne gibi Moss’un da filmde yer alıp almayacağı soruldu. Bunun harika olacağını belirten Reeves, yıldız oyuncuya dönerek John Wick’te rol alıp almak istemeyeceğini sordu.

- Reklam -

“Çok isterim,” cevabını veren Moss’a “Gerçekten mi?” diye soran Reeves, “Evet” cevabını alınca “Hadi o zaman ne duruyoruz, başlayalım. Ne dilediğine dikkat et. Artık yakanı bırakmam, peşindeyim,” diyerek cevap verdi.

Keanu Reeves Carrie-Anne Moss John Wick

Geçenlerde vizyon tarihi yeniden değişen ve 10 aylık bir erteleme alan John Wick: Chapter 4, 24 Mart 2023’te sinemalarda olacak. Çekimleri tamamlanmış olan yapımda Moss’un da yer alıp almadığı bilinmiyor. Ancak beşinci film onayı çoktan verildiği için, dördüncüde olmasa bile Moss’u bir sonraki macerada görme olasılığımız artmış bulunuyor.

Carrie-Anne Moss’un John Wick serisinde rol almasını ister miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: People

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Don't Look Up Jenerik Sonrası Sahne Meryl Streep

Don’t Look Up’taki Jenerik Sonrası Sahne Meryl Streep’in Doğaçlama Performansıyla Ortaya Çıkmış

çizgi film karakterleri 4 parmak kullanımı

Animasyon Dünyasının İkonik Çizgi Kahramanları Neden Çoğunlukla 4 Parmaklı?