in

Cate Blanchett, Netflix Filmi The School for Good and Evil’ın Kadrosuna Katıldı

Cate Blanchett, The School for Good and Evil filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Oscar ödüllü aktris yeni Netflix macerasında anlatıcı rolünü üstlenecek.

Cate Blanchett The School for Good and Evil Kadrosunda
- Reklam -
- Reklam -

Cate Blanchett, yeni Netflix filmi The School for Good and Evil (İyilik ve Kötülük Okulu) kadrosuna katıldı. Oscar ödüllü oyuncu, dijital yayın devinin yeni macerasında anlatıcı rolü üstlenecek.

Soman Chainani’nin fantastik roman serisine dayanan yeni Netflix filmi, Sophie ve Agatha’nın, çocukların masal kahramanları ya da peri masalı kötüleri olmak üzere eğitildiği ünlü fantastik okulundaki maceraları konu alıyor. Yaklaşan uyarlama yıldız bir oyuncu karosuna sahip. Filmde Sophia Anne Caruso kötü olmak için eğitilmiş iyi kız Sophie’yi ve Sofia Wylie ise iyi olmak için eğitilmiş tuhaf Agatha rolünü üstleniyor. Laurence Fishburne okul müdürünü, Charlize Theron Lady Lesso karakterini, Kerry Washington Profesör Clarissa Dovey’i ve Michelle Yeoh da Profesör Emma Anemone karakterini canlandırıyor.

Bu etkileyici kadro zaten yeterince iyi değilmiş gibi, İyilik ve Kötülük Okulu’na şimdi de Oscar ödüllü bir oyuncu daha ekledi. Filmin senaristiğini ve yönetmenliğini üstlenen Paul Feig, Los Angeles’taki Women in Entertainment Summit etkinliğinde yeni isim konusunda “çok heyecanlı” olduğunu söyledi. Blanchett her ne kadar filmin kadrosuna dahil olmuş olsa da, anlatıcı rolüne seçildiği için (muhtemelen) ekranda görünmeyecek.

- Reklam -

Cate Blanchett, The School for Good and Evil Filminde Anlatıcı Rolü Üstlenecek

Cate Blanchett The School for Good and Evil Kadrosunda

Cate Blanchett, Peter Jackson’ın Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinde Lady Galadriel’i canlandırdığı için fantastik film alanında oldukça deneyime sahip. Ayrıca Marvel Sinematik Evreni filmi Thor: Ragnarok’ta Hela’yı oynadı.

Blanchett’ın The School for Good and Evil macerasına dahil olan ikinci Oscar’lı oyuncu. Seri katil filmi Monster ile 2004’te En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Charlize Theron ise en başından beri kadroya dahil olmuştu. Theron, şu anda bir başka Netflix filmi olan The Old Guard’ın devam macerasının çekimlerinde yer alıyor.

- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi serisinin bir bölümünde de anlatıcı rolü üstlenmiş olan Blanchett’ın yeni macerada nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak ediliyor. Film, bu yılın sonbahar aylarında gösterimde olacak. Ancak şu an için tam çıkış tarihi açıklanmış değil.

Yapımın ilk fragmanı geçen haftalarda paylaşılmıştı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

The School for Good and Evil Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

Cate Blanchett’ın hangi performanslarını seviyorsunuz? Oyuncuyla ve Netflix’in yeni filmiyle ilgili düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Thor: Love and Thunder Yorumları - Serinin En İyi Filmi

Thor: Love & Thunder’dan İlk Tepkiler Gelmeye Başladı (Serinin En İyi Filmi mi?)

Kartal Kanadını Açtığında - Ömer Uçar

Osmanlı’nın Son Dönemlerinde Geçen Destansı Bir Roman: “Kartal Kanadını Açtığında” Çıktı