in

Cehennem Boş, Tüm Şeytanlar Burada Filmi Desteğinizi Bekliyor

Cehennem Boş, Tüm Şeytanlar Burada filmi destek bekliyor. Ödüllü yönetmen Özgürcan Uzunyaşa’nın yeni projesi için kampanya başlatıldı.

cehennem boş tüm şeytanlar burada - özgürcan uzunyaşa - destek
- Reklam -
- Reklam -

Cehennem Boş, Tüm Şeytanlar Burada sinemaseverlerin desteğini bekliyor. Ödüllü yönetmen Özgürcan Uzunyaşa’nın yeni projesi için Fongogo üzerinden destek kampanyası başlatıldı.

Sinema eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde tamamlayan Özgürcan Uzunyaşa, ilk kısa filmi Lohusa’yı 2014 yılında çekti. Aynı yıl Sinema Genel Müdürlüğü’nden aldığı destekle Güneş Bisikletimi Yaksın’ı tamamladı. 2015’te Maske’yi, 2018’de Beyaz Bir Gece’yi yönetti. Uzunyaşa’nın filmleri dünya çapında festivallerde seçkilere girdi ve ödüller aldı. Öyküleri, çeşitli matbu ve çevrim içi mecralarda yer bulan Uzunyaşa, aynı zamanda Marşandiz Fanzin’in de makinistliğini üstleniyor.

Yönetmenin önümüzdeki kasım ayında prodüksiyon sürecine başlamayı planladığı yeni projesi ise Cehennem Boş, Tüm Şeytanlar Burada.

- Reklam -

Cehennem Boş, Tüm Şeytanlar Burada Filmi için Hazırlıklar Sürüyor

Kayıp Rıhtım’ın da basın sponsorları arasında yer aldığı Cehennem Boş, Tüm Şeytanlar Burada için ön hazırlık süreci devam ediyor.

Çekimleri, 8-9 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan film şu anda ön hazırlıklarını sürdürüyor.

Yayınlanan resmi özete göre filmin konusu şu şekilde:

“Cehennem Boş, Tüm Şeytanlar Burada,” sınavına gireceği okulun jüri üyesi tarafından tacize uğrayan genç bir kadının çevresindeki erkler tarafından sürekli sorgulanarak gerçeklik algısını korumaya çalışmasına odaklanan gerçeküstü bir drama.”

- Reklam -

Başrolünde Öyküsu Özyürek’in yer aldığı yapımın oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler Güçlü Yalçıner ve Kayhan Berkin.

cehennem boş tüm şeytanlar burada - özgürcan uzunyaşa - destek
Konsept çizim.

Yapımcılığını Koray Arıgümüş’ün üstleneceği, sanat yönetmeni koltuğunda ise Emre Öksüz’ün olduğu filmin, teatral ve sinemasal gerçekliğin kırıldığı yoğun bir atmosfere sahip olacağı biliniyor. Film, tiyatro ve sinema dünyasındaki yozlaşmış güç ilişkileri ve bu yozlaşmışlığın genç oyuncu adayları için ne anlama geldiği üzerinde duruyor. Son zamanlarda #MeToo hareketiyle de gündemde olan, sahne arkası tacizler ve bu tacizlere bakış açıları konusunda, yeni bir perspektif sunmayı hedefleyen film, 2022 yılında seyirciyle buluşmayı planlıyor.

Cehennem Boş, Tüm Şeytanlar Burada filminin yapım sürecine destek olmak için ekibin başlattığı kitle fonlama kampanyasına Fongogo üzerinden,  BURADAN ulaşabilirsiniz.

Film için hazırlanan konsept videoyu buradaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ketebe Bilim Dizisi

Ketebe Bilim Dizisi: Pisagor’un Mirasından Kuantum Uzayına Bir Yolculuk

netflix çalışanları the closer tepki

Netflix Çalışanları Transfobik Açıklamalara Tepki Gösterdi