in

“Cehennem Boş Tüm Şeytanlar Burada” Filmi, Türkiye Prömiyerini Antalya’da Yapıyor

Cehennem Boş, Tüm Şeytanlar Burada filmi Türkiye prömiyerini Altın Portakal Film Festivali’nde gerçekleştiriyor.

Cehennem Boş, Tüm Şeytanlar Burada - Prömiyer Antalya
- Reklam -
- Reklam -

Cehennem Boş, Tüm Şeytanlar Burada filminde prömiyer günü belli oldu. Özgürcan Uzunyaşa’nın yazıp yönettiği yapım, açılışını 59. Altın Portakal Film Festivali Ulusal Kısa Metraj Film Yarışması’nda yapacak.

Kayıp Rıhtım’ın da basın sponsoru olarak desteklediği Cehennem Boş, Tüm Şeytanlar Burada adlı kısa filmin çekimleri geçen mayıs ayında noktalanmıştı. Prodüksiyon sürecinin tamamlanmasıyla, yapımın festival yolculuğu için de ilk adımlar atılmış oldu.

Türkiye galasını 59. Altın Portakal Film Festivali’nde yapacağı açıklanan film, 1-8 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde gösterilecek.

- Reklam -

Doç. Dr. Ahmet Gürata, Senem Erdine ve Engin Palabıyık’ın ön jüri koltuğunu paylaştığı Ulusal Kısa Metraj Film Yarışması’nda, toplam 167 başvuru arasından 12 film seçildi.

Cehennem Boş Tüm Şeytanlar Burada Filmi için Prömiyer Vaktı

12 filmlik seçkiyi değerlendirecek isimler arasında Ezgi Mola, Melikşah Altuntaş ve Nazlı Elif Durlu yer alıyor. Ulusal Kısa Metraj Film Yarışması’nda En İyi Film ödülü 20 bin TL, Jüri Özel Ödülü ise 10 bin TL olarak açıklandı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde sinema eğitimini tamamlayan Özgürcan Uzunyaşa, ilk kısa filmi Lohusa’yı 2014 yılında çekti. Aynı yıl  Sinema Genel Müdürlüğü’nden aldığı yapım desteğiyle Güneş Bisikletimi Yaksın’ı filmini gerçekleştirdi. 2015’te Maske’nin, 2018’de Beyaz Bir Gece’nin yönetmenliğini üstlendi.

Cehennem Boş Tüm Şeytanlar Burada

Uzunyaşa’nın son filmi Cehennem Boş, Tüm Şeytanlar Burada’nın başrolünde Yalancı ve Seni Kimler Aldı dizileriyle tanınan Öyküsu Özyürek yer alıyor.

Yapımın konusu şu şekilde:

- Reklam -

“Cehennem Boş, Tüm Şeytanlar Burada,” sınavına gireceği okulun jüri üyesi tarafından tacize uğrayan genç bir kadının çevresindeki erkler tarafından sürekli sorgulanarak gerçeklik algısını korumaya çalışmasına odaklanan gerçeküstü bir drama.”

Kısa filmin oyuncuları arasında Öyküsu Özyürek ile birlikte şu isimler yer alıyor:

Onat Bulut, Ayda Akkaya, Yeşim Özsoy, Ayşe Lebriz Berken, Güçlü Yalçıner, Kayhan Berkin, Akant Çetin, Tarık Emir Tosun ve Şenay Gürler.

cehennem boş tüm şeytanlar burada çekimleri

Filmin yapımcı koltuğunu Özgürcan Uzunyaşa, Koray Arıgümüş ve Fahriye Ismayilova paylaşıyor. Ömer Altan ve Ayser Uzunyaşa ise ortak yapımcı olarak yapımda görev alıyor. Filmin görüntü yönetmenliği Ahmed Hamdi Eren, yardımcı yönetmenliği Efe Subaşı, reji koordinasyonu Buse Nur Can, yapım koordinatörlüğü M. Ozan Aydeğer, sanat yönetmenliği Onur Sekmen ve kostüm tasarımı Nilsu Baldan imzalarını taşıyor.

Yapım hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Antalyaff

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

idris elba james bond açıklaması

İsmi Sıklıkla James Bond Rolüyle Anılan Idris Elba, 007’yi Canlandırmakla İlgilenmediğini Açıkladı

ketebe yayınları indirim

Ketebe Yayınları’nın Tüm Kitapları, Eylül Ayı Boyunca Yüzde 40’a Varan İndirimlerle Okurları Bekliyor