in ,

Charlie Cox, Daredevil Rolüne Resmen Geri Dönüyor: Kevin Feige Doğruladı

Charlie Cox Marvel Sinematik Evreni’nde Daredevil karakterini canlandıracak. Kevin Feige, oyuncunun gelecekteki yapımlarda yer alacağını resmen doğruladı.

Charlie Cox Daredevil Marvel
- Reklam -
- Reklam -

Charlie Cox resmi olarak Daredevil rolüne geri dönüyor. Marvel başkanı Kevin Feige, yaptığı bir açıklamada oyuncunun ileride gelecek olan MCU yapımlarında kahramanı canlandıracağını doğruladı.

İlk olarak 2015 yılında Netflix’in Daredevil dizisinde maskeli kanunsuz olarak görülen Charlie Cox, karakteri 3 sezon boyunca canlandırdı. Aynı zamanda yine Netflix’te yayınlanan yan dizi The Defenders’ta da yer aldı. Söz konusu yapımlar başlangıçta MCU’nun bir parçasıymış gibi lanse edilse de, hiçbir zaman resmi olarak birbirleriyle bağlantılı olduklarına dair bir gönderme yapılmadı.

Kasım 2018’de Daredevil’in ve diğer Marel dizilerinin iptal edilmesiyle hayranlar büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Ancak Jessica Jones, Luke Cage, Ironfist ve Punisher gibi diziler arasında en çok Daredevil’in iptali hayranları üzdü. Her üç sezonu da olumlu eleştiriler alan maceranın devamı beklenirken iptal haberi gelmesi kimseyi sevindirmedi. Bu nedenle birçok hayran, Charlie Cox’un MCU’ya Matt Murdock olarak katılması için imza kampanyaları başlattı. Ne yazık ki Daredevil dizisinin dönüp dönemeyeceği hâlâ belirsiz. Ancak belirli olan bir şey var ki o da oyuncuların, en azından bazılarının resmi olarak Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olacağı yönünde.

- Reklam -

Kevin Feige: “Daredevil Karakteri Charlie Cox Tarafından Canlandırılacak”

daredevil charlie cox

Cinemablend’e kısa bir süre önce röportaj veren Marvel başkanı Kevin Feige, Daredevil bir gün MCU’da gözükecek olursa onu oynayacak ismin kesinlikle Charlie Cox olduğunu söyledi. Bu cümle, karakterin kesin olarak seride yer alacağını söylemiyor. Ancak ileride öyle bir karar alınırsa yeni bir oyuncu arayışına girmeyeceklerini doğruluyor. Feige’nin konuya ilgili açıklamaları şu şekilde:

“Daredevil’i yaklaşan yapımlarda görecek olsaydınız, evet o karakteri oynayacak aktör Charlie Cox olurdu. Fakat nerede göreceğimiz, nasıl göreceğimiz veya ne zaman göreceğimiz gibi sorular henüz cevap bulmuş değil.”

- Reklam -

Geçen aylarda Daredevil ekibinin aynı kadro ile Hawkeye dizisi sonrası gelecek olan Echo’da da yer alacağı bilgisi sızdırılmıştı. Kevin Feige’nin bugün resmi olarak yaptığı doğrulama ile söz konusu iddialar daha da güçlenmiş oldu. Ancak pek tabii hayranların asıl beklediği Charlie Cox’u ilk olarak Spider Man: No Way Home’da görmek. Bu sorunun cevabını ise iki haftadan daha kısa bir sürede alacağız.

Charlie Cox’un Daredevil rolüne geri dönecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce oyuncuyu ilk olarak hangi yapımda izleyeceğiz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Superman Sünnetli mi? Is Superman Circumcised?

Yılın En Tuhaf Başlıklı Kitabı Belli Oldu: “Superman Sünnetli mi?”

The Boys Diabolical

The Boys’un Yeni Animasyon Dizisi “Diabolical” Karl Urban Tarafından Duyuruldu