in ,

Cherry Fragmanı: Avengers Yönetmenlerinden Tom Holland’lı Yeni Macera

Cherry fragmanı yayınlandı. Avengers yönetmenleri Russo Kardeşler, Tom Holland’ın başrolünde olduğu yeni filmlerinden bir klip paylaştı.

Cherry Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Cherry fragmanı yayınlandı. Russo Kardeşler tarafından yönetilen yeni yapım 15 yıllık bir zaman dilminde geçiyor. Filmin başrolünde Spider-Man rolüyle tanıdığımız Tom Holland bulunuyor.

Russo kardeşlerin yönetmenlik kariyeri Marvel filmleriyle tırmanışa geçmişti. İlk olarak Captain America: Winter Soldier ile Marvel Sinematik Evreni’ne geçen ikili, tüm zamanların en başarılı gişesine sahip Avengers: Endgame dahil dört Marvel filmi yönetti. Bu filmlerin üçünde Örümcek Adam rolüyle Russo’larla birlikte çalışan Tom Holland ikilinin yeni filminde de başrol olacak.

Filme adını da veren Cherry’yi hayatının 15 yılı boyunca takip edeceğiz. Derslerle sorun yaşayan bir öğrenciden banka soygunculuğuna uzanan bir hayatı izleyeceğiz. Nico Walker’ın aynı adlı romanından uyarlanan film aynı zamanda yazarın otobiyografisi olarak da geçiyor.

- Reklam -

Kardeşlerin Twitter hesabından paylaşılan ilk sahnede Cherry’yi kız arkadaşı tarafından terk edilmiş halde buluyoruz. Hayatına bir anlam katmak isteyen karakter orduya yazılıyor. Arka planda da Tom Holland’ın sesini sahneyi anlatırken duyuyoruz.

Cherry Fragmanı | İZLE

YouTube video

Film 26 Şubat 2021’de Apple TV+ üzerinden yayınlanacak. Fakat çıkışına iki aydan az süre kalmasına rağmen henüz gerçek anlamıyla bir fragman gelmedi. Klipten de görüldüğü üzere romanın otobiyografik yapısı filmde de korunacak. İçses, film boyunca karakterin başından geçenleri izleyicilere aktarmak için kullanılacak.

Russo Kardeşler filmden bahsederken bölümlere ayrıldığını ve pek çok farklı türe göz kırptığından bahsetmişti. Cherry hayatın farklı aşamalarından geçerken bir üniversite hayatı, romantik, savaş ve suç gibi pek çok farklı film türlerini göreceğiz.

- Reklam -

Marvel’de 6 yıl geçiren yönetmenler böylece yeni mecralara da geçiş yapıyor. Cherry dışında Disney için bir Herkül filmi hazırlıyorlar ve Netflix’e de bir soğuk savaş ajan filmi getirecekler. Cherry ve diğer projelerle üstlerine yapışan süper kahraman yönetmeni etiketini silip başarılarını başka türlerde de tekrarlayabilecekler mi, hep birlikte göreceğiz.

Cherry poster tom holland

Cherry hakkında düşünceleriniz neler? Tom Holland’ın MCU dışındaki rollerini beğeniyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’dan paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kemal Varol - Kara Sis

Kemal Varol Yeni Kitabı Kara Sis ile Yeni Yayınevinde

islam sanatı estetiği

İslam Sanatına 5 Maddede Seküler Bakma Korkusu