in

Chloé Zhao, Eternals için İlhamını Denis Villeneuve’den Alıyor

Eternals yönetmeni Chloé Zhao, başında bulunduğu yeni Marvel filmi için ilhamını Denis Villeneuve’ün çalışmalarından aldığını söyledi.

Chloé Zhao Eternals inceleme
- Reklam -
- Reklam -

Chloé Zhao, Eternals filmi için ilhamını Dune yönetmeni Denis Villeneuve’den aldığını duyurdu. Oscar ödüllü yönetmenin heyecanla beklenen Marvel filmi, hayranlara epik sahneler sunmaya hazırlanıyor.

Marvel Sinematik Evreni, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşanan gelişmelerden sonra maceralarına kaldığı yerden devam ediyor. Öncelikle Disney+ üzerinden WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier ve Loki ile başlayan dördüncü faz, sonunda Black Widow’un gösterime girmesiyle beyaz perdede de kendini gösterdi. Ancak asıl olarak geçen hafta gösterime giren Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filmi ile sonunda yeni bir aşamaya başladı.

Hayranlar şimdi de sıradaki film olan Eternals’ı heyecanla bekliyorlar. Yapım, Avengers: Endgame olaylarından kısa bir süre sonra, evren nüfusunun yarısının geri dönüşü ve aynı zamanda açığa çıkan güç ile bazı yok olmuş Göksel varlıkların da dönmesi ile Dünya’yı son 7.000 yıldır korumak için yaratılan Eternals grubunun dönüşünü anlatacak. Grup, insanlığı bir kez daha kötü Deviant’lardan korumak için yeniden bir araya gelecek.

- Reklam -

Chloé Zhao, Eternals Tanıtımı için Denis Villeneuve Filmlerinden Kareler Kullandı

Chloé Zhao Denis Villeneuve Eternals

Chloé Zhao’nun başında bulunduğu yapımın kadrosu da birçok ünlü oyuncuyu barındırıyor. Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Don Lee, Harish Patel, Kit Harington, Salma Hayek ve Angelina Jolie gibi isimlerin yer aldığı macera, kısa süre sonra beyaz perdeye gelecek. Shang-Chi’nin sinemalardaki başarılı performansı ile Marvel filmi Disney+ Access Premiere ile sunmadan sadece sinemalarda gösterime sokacak.

Denis Villeneuve ve Chloé Zhao, Harper’s Bazaar dergisi için bir röportaj adına bir araya geldiler ve birbirleriyle konuştular. İkili, yaklaşan projeleri hakkında sohbet ederken Zhao, Villeneuve’ün projelerinin Eternals üzerindeki çalışması için nasıl etkili olduğunu açıkladı.

“Eternals’ı ekibe tanıtmaya gittiğimde, referans olarak filmlerinden kareler aldım. Doğal olarak, yeni dünyalar inşa etmede çok güçlü eli olan film yapımcılarına ilgi duyuyorum. Sicario’dan Arrival’a, Prisoners’a ve Blade Runner 2049’a kadar farklı türlerde olsalar da filmlerinizi izlediğimde, hissedebileceğim ve neredeyse dokunabileceğim kadar içten dünyalar kurmayı başardın.”

- Reklam -

Zhao’nun yönetmenliğini üstlendiği Eternals, 5 Kasım 2021 tarihinde vizyona girecek.

Ya sizler Eternals’ın şimdiye dek yayınlanan görüntülerinde Denis Villeneuve tadı hissettiniz mi? Sizce ortaya nasıl bir film çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Boys 3. Sezon Çekimleri Tamamlandı

The Boys 3. Sezon Çekimleri Tamamlandı: Amazon’un Süper Kahraman Dizisi Geri Dönüyor

Yeni Bir Güne Şarkı - Sarah Pinsker

Yeni Bir Güne Şarkı: Sarah Pinsker’ın Nebula Ödüllü Kitabı Türkçede