in

Chris Evans, Captain America Rolü ile Marvel Sinematik Evreni’ne Dönüyor İddiaları Doğru Değil

Chris Evans’ın bir kez daha Captain America rolüne bürüneceği gündem oldu. Ancak oyuncunun Marvel Sinematik Evreni’ne döndüğü iddiaları doğru değil.

Chris Evans, Captain America Marvel
- Reklam -
- Reklam -

Chris Evans bir kez daha Captain America rolünü üstlenip Marvel Sinematik Evreni’ne dönüyor!

Yukarıdaki cümle, dünden beri hem yerli hem de yabancı basını oldukça meşgul etti. Oyununcun Marvel Stüdyoları ile yeniden görüşme halinde olduğu ve solo bir filmle olmasa bile diğer filmlerde yer alacağı iddia edildi. Ancak söz konusu haberler asılsız çıktı.

MCU yolculuğuna ilk olarak 2011 yılında Captain America: The First Avenger ile başlayan Chris Evans, ardından 2012 yılında çıkan The Avengers filminde oynadı. O zamanlar bile Marvel Stüdyoları’nın geliştirdiği süper kahraman evrenine katılmakta taahhüt etmesi gereken film sayısı nedeniyle tereddüt ediyordu. İlk başta altı film için anlaşma yapan oyuncu, üçü solo ve dördü de Avengers yapımı olmak üzere toplam yedi filmde başrol oynadı. Ayrıca Thor: The Dark World ve Spider-Man: Homecoming filmlerinde de kısa sahnelerde yer aldı.

- Reklam -

Captain America Avengers

Bugün Deadline sitesinde yayınlanan bir haber ile MCU hayranları oldukça heyecanlandı. Çünkü habere göre Chris Evans’ın yaklaşan bir Marvel projesinde tekrar Captain America rolünü canlandıracağı ve bunun için görüşme halinde olduğu yazıyordu. Haberde ayrıca oyuncunun anlaşmaya neredeyse vardığını ve solo filmde oynamayacağı da yazıyordu. Tıpkı Robert Downey Jr.’ın Captain America: Civil War ve Spider-Man: Homecoming gibi diğer filmlerde oynadığı roller gibi bir yardımcı karakter görevi göreceği belirtiliyordu.

Chris Evans Marvel Sinematik Evreni için Captain America Rolünü Tekrarlamayacak

Pek tabii Deadline’ın bu haberi birçok yayın organı tarafından “kesinmiş” gibi sunuldu. Haberler büyüyünce birçok hayran da bu bilginin kesin olduğuna inanmaya başladı. Ancak iddialar doğru değildi ve ne Disney/Marvel tarafında ne de Chris Evans tarafından herhangi bir doğrulama gelmemişti. Sonunda oyuncunun Twitter’da paylaştığı bir gönderi ile söylentilerin doğru olmadığı kesinleşti.

https://twitter.com/ChrisEvans/status/1349835808497229824

- Reklam -

“Benden haberler var” şeklinde basit bir gönderi paylaşan ünlü aktör, yazısının sonuna da omuz silken emoji koyarak aslında hiçbir şeyden haberi olmadığını belli etti. Daha önce de kendisine defalarca role geri dönüp dönmeyeceği sorulmuş, karakteri ve evreni özlese bile Captain America ile işinin bittiğini açıklamıştı.

Chris Evans Captain America yaşlı

Her ne kadar şu an için iddialar asılsız olsa da, gelecekte kesin olarak dönmeyecek demek de doğru değil. Sonuç olarak son örneğini Fantastik Canavarlar 3’te Mads Mikkelsen ile gördüğümüz gibi, önceden yalanladıkları ancak sonradan doğru çıkan birçok örnek bulunuyor.

Peki ya siz Chris Evans’ın bir kez daha Marvel Sinematik Evreni’ne dönmesini ister miydiniz? Dönecek olsaydı ne tür bir katkı sağlayabilirdi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Doğru olmasın da zaten.

  2. Avatar for Razhoul Razhoul dedi ki:

    MCU Olaylardan ziyade karakterler üstüne kurulmuş bir evren bence. Bu yüzden her ne kadar yeni hikayeler için heyecanlı olsalar da Demir Adam, Kaptan, Karadul olmadan evrenin kendisinin çok özümsenmeyeceği düşünülüyor galiba, bu yüzden eski oyuncuları ellerinin altında tutmak istiyor olabilirler. Ha benim açımdan dönüp dönmemesi çok önemli değil çünkü Endgame ile benim marvel maceram son buldu. Kalan arkadaşlara başarılar dilerim :smiley:

  3. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Döneceğim diyecek hali yok ya. She-Hulk’ı oynayacak kadın da yok öyle bir şey dedi. Sonuç? Oynayacağı açıklandı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hogwarts Legacy Harry Potter oyunu

Hogwarts Legacy Çıkış Tarihi Ertelendi: Açık Dünya Harry Potter Oyunu 2022’ye Kaldı

Mortal Kombat Filmi

Mortal Kombat İlk Bakış: Ölümcül Dövüş Gittikçe Yaklaşıyor!