in

Chris Evans, Star Wars Filminde Oynayabilir

MCU’da Captain America olarak izlediğimiz Chris Evans, Star Wars’ta oynamak istediğini ifade etti.

Chris Evans Star Wars
- Reklam -
- Reklam -

Bu hafta Marvel Studios’un patronu Feige, Rian Johnson ve David Benioff & D.B’nin üçlemesinden tamamen farklı bir Star Wars filmi üzerinde çalıştığını belirtti. O andan itibaren fanlar, hangi Marvel oyuncularının Yıldız Savaşları efsanesinde yer alabileceği hakkında konuşmaya başladılar. Feige’in bu projesi hakkındaki bütün detayların henüz üstü örtülü ve uzunca bir süre de öyle kalacak gibi gözüküyor. Yine de Feige’nin elinden Star Wars’a ait bir filmin çıkacağı düşüncesi dahi, izleyici kitlesini heyecanlandırmaya yetti.

Heyecanlanmaya daha da keyif katan olay ise, Kevin’ın aklında film için hangi büyük isimlerin olduğuydu. MCU’nun geçmişine bakarak, çoğu fanın Star Wars evreni için bir karaktere oturttuğu birçok aktör ve aktris vardı. Feige’in Star Wars’unun kadrosunun yayınlanmasına daha çok fazla yol olmasına rağmen, MCU oyuncularından birisi ortaya kendi ismini koydu bile. Bu isim Chris Evans’tan başkası değildi.

Chris Evans Star Wars Evrenine Giriş Yapabilir

Collider, Twitter hesabından izleyicilere hangi MCU aktörünü Star Wars’ta görmek istediklerini sordu. Sonsuzluk Savaşı Efsanesi’nde, Captain America’yı canlandırmış Chris Evans ise, bu Tweet’e cevap vererek; çok, çok uzak bir galakside kendisini görmek istediğini söyledi.

- Reklam -

Chris Evans direkt olarak Feige’in Star Wars’a ait bir makaleye bu cevabı verdi. Bu ikilinin birlikte uzunca bir film geçmişi var. Evans kariyerinin bir kısmını Feige’in filmlerinde Captain America rolüyle şekillendirdi. Yani ikilinin beraber tekrar çalışmayı seçmesi olanaksız değil. Ancak Evans şu anki Star Wars üçlemesinin yönetmeni olan Rian Johnson’la birlikte de bu kasımda vizyona girecek olan Knives Out’da çalıştı. Hatta Chris filmin başrollerinden birisi. Johnson da bu Yıldız Savaşları üçlemesinden sonra, bir üçleme daha yapacağı için Evans’ın yer alma olasılığı olan SW, Rian’ın ki de olabilir.

- Reklam -

MCU’da rolünü yıllarca başarıyla sürdürmüş olan Chris Evans’ı, yan rollerde görmeyi kimse beklemiyor. Hangi Star Wars filminde oynarsa oynasın, hayranlar onu başrolde izlemek istiyorlar. Evans’ın iki Star Wars yapımcısıyla da iyi bir ilişki içerisinde olduğu düşünülünce, evrene katılması epey yüksek bir ihtimal. Başarılı oyuncunun sıradaki polisiye filmi Knives Out, 27 Kasım’da vizyonda olacak. İleride yer alacağı projeleri ise merakla bekliyoruz.

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Aman oynamasın. Gerek yok

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

NASA

NASA, Şekil Değiştiren Robotlarla Keşfe Çıkıyor

Spider-Man Madame Web

Madame Web, Spider-Man Sinema Dünyasına Katılabilir