in

Chris Hemsworth, Yeni Mad Max Filmi “Furiosa”da Kötü Karakteri Canlandıracak

Chris Hemsworth, yeni Mad Max fillmi “Furiosa”nın baş kötüsü olacak. Bugüne dek kahraman rolleriyle öne çıkan aktör kendisine yeni bir rota çizmeye hazırlanıyor.

Chris Hemsworth Mad Max Furiosa
- Reklam -
- Reklam -

Chris Hemsworth, yeni Mad Max filmi “Furiosa”nın baş kötüsü olacak. Marvel Sinematik Evreni’nde Thor karakterini canlandıran ünlü oyuncu, kendisine yeni bir rota çizmeye hazırlanıyor.

Sonunda George Miller imzalı yeni Mad Max filminden yeni haberler de gelmeye başladı. 2015 yılında vizyona giren Mad Max: Fury Road filminden bu yana izleyiciler, serinin devam filmi için beklemekteler. Filmin çekimlerinin geçen yaz başlaması planlanıyordu fakat bir kez daha ertelendi. Şimdi ise yapımla ilgili Chris Hemsworth’ün canlandıracağı karakterin filmin birinci kötü adamı olacağı ortaya çıktı.

Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road adlı kitapta, Thor yıldızının yaklaşmakta olan Furiosa macerasında filmin kötü adamını oynayacağı ortaya çıktı. Fury Road’ın yardımcı yönetmeni P.J. Voeten, serinin yaratıcısı George Miller’ın Hemsworth’a “aşık olduğunu” söyledi.

- Reklam -

“George, Chris Hemsworth’ü önce nazik bir isim olarak gördü ve sonra bu fikre aşık oldu. Her zamanki kahraman rollerine karşılık bir rolü canlandıracak. Ne yazık ki, artık ortalıkta olmayan tüm diğer karakterlerimizi tekrar bulmamız gerekiyor: yeni bir Immortan [Joe], yeni bir Bullet Farmer ve birkaç tane daha.”

Chris Hemsworth, Mad Max: Furiosa Öncesinde Thor 4 ve Extraction 2 ile Geliyor

Extraction Chris Hemsworth Mad Max

Bilindiği üzere filmde Immortan Joe karakterini canlandıran Hugh Keays-Byrne, Aralık 2020’de 73 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Chris Hemsworth’ün ise filmde yer alacağı Ekim 2020’den bu yana biliniyor. Kendisiyle birlikte açıklanan oyuncular arasında Anya Taylor-Joy ve Yahya Abdul-Mateen II de yer alıyordu. Ancak Abdul-Mateen II’nun daha sonrasında projeden ayrıldığı belirtildi. Taylor-Joy’un filmde Furiosa’nın gençliğini canlandıracağı uzun bir süredir konuşuluyordu. Artık yeni çıkan bilgiyle birlikte Hemsworth’ün de filmdeki konumu belli oldu.

- Reklam -

Thor ve Extraction gibi yapımlarda daha çok süper kahraman rolleriyle tanıdığımız yıldız oyuncunun filmde canlandıracağı kötü adamın adı henüz belli değil. Ancak hayranların bu bilgileri öğrenmek için bir süre daha beklemesi gerekecek. Filmin çekimleriyle veya çıkış tarihiyle ilgili henüz bir bilgi paylaşılmış değil.

Chris Hemsworth’ün kötü adamı canlandıracak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce yeni Mad Max filmi Furiosa, 2015’teki macera kadar başarılı olabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the bubble fragmanı netflix

Netflix’in Pandemi Komedisi “The Bubble” Filminden Fragman

Son Ayı - Hannah Gold | Haftanın Kitabı #212

Son Ayı – Hannah Gold | Haftanın Kitabı #212