in

Christian Bale, Nolan’ın Batman Serisinin Neden Devam Etmediğini Açıkladı

Christian Bale, Christopher Nolan’ın neden dördüncü bir Batman filmi çekmediğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

christian bale batman
- Reklam -
- Reklam -

Nolan’ın 2005 yapımı gişe rekorları kıran filmi Batman Begins, sevilen karakter Batman’ı gerçekçi bir hikâye ve Christian Bale’in performansıyla 21. yüzyıla taşımış, çizgi roman uyarlaması filmlerin günümüzdeki haline ulaşmasını sağlayan bir yapım olmuştu.

The Dark Knight ise pek çok eleştirmen tarafından üçlemede yer alan en iyi film olarak değerlendirilmiş ve Michael Mann’in Heat filmi gibi suç filmleri ile sık sık karşılaştırılmıştı. Nolan, Batman Begins’i  kahramanın yolculuğu, The Dark Knight’ı bir suç filmi ve The Dark Knight Rises’ı ise bir savaş filmi olarak nitelendirdiğini de belirtmişti. Nolan’ın Batman tasviri sayesinde bu üç film de başarılı oldu diyebiliriz.

Nolan, Batman Serisinin En Başından İtibaren Üçleme Olmasına Karar Vermişti

batman begins 1

- Reklam -

Yeni filmi Ford v Ferrari’nin tanıtımında Christian Bale, Nolan ile beraber Batman filmlerine yaklaşımlarından da bahsetti. Filmlerin başarısının sebebinin Nolan’ın yavaş ve sağlam adımlarla ilerlemesi olduğunu söyledi. Her filmi son film gibi düşünerek ve dikkatli davranarak çektiklerini belirten Bale şunları da ekledi:
“Christopher, eğer üç film yapacak kadar şanslı olursak üçüncü ile bitireceğimizi söylüyordu. Tabii ki dördüncü film teklifi geldi ancak Christopher’ın fikirlerine sadık kalmamızın iyi olacağını, yani filmlerin üçleme olarak kalacağını belirttik. Uzatmaya ve dördüncü filmi yapmaya gerek yoktu.”
Peki, siz bu karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Nolan’ın Kara Şövalye serisinde dördüncü bir film izlemek ister miydiniz?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

- Reklam -

* Bir Motivasyon Kaynağı Olarak “Batman Begins”

* Christopher Nolan Sinemasına Dair

Kaynak: Screen Rant

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Justice League film

Justice League Alternatif Finali Yayınlansın Kampanyasına Sürpriz İsimler Katıldı

Frozen 2 Video İnceleme

Frozen 2 İlk Filmin Tadını Verdi mi? (Spoiler’sız Video İnceleme)