in

Christopher Nolan’ın Sıradaki Filmine Yeni Yıldızlar Katıldı: “Oppenheimer” Kadrosu Işıl Işıl

Christopher Nolan filmi “Oppenheimer” oyuncu kadrosuna ses getirecek üç yeni isim kattı. Florence Pugh, Rami Malek ve Benny Safdie de yıldızlar geçidindeki yerini aldı.

Christopher Nolan Filmi Oppenheimer Kadrosu yeni
- Reklam -
- Reklam -

Christopher Nolan filmi Oppenheimer, oyuncu kadrosuna takviyeler yapmayı sürdürüyor. Oscar ödüllü yönetmen yeni projesinde birbirinden değerli isimlerle çalışacak. Yapıma katılacağı duyurulan son üç oyuncu ise Florence Pugh, Rami Malek ve Benny Safdie oldu.

Christopher Nolan’ın merakla beklenen sıradaki projesinde ana oyuncu kadrosu genişlemeyi sürdürüyor. İlk etapta Cillian Murphy ve Emily Blunt’ın başrollerde olacağı açıklanan film, geçen haftalarda Robert Downey Jr. ve Matt Damon’ı da ekibe katmıştı. Şimdi ise üç yıldız isim daha oyuncu kadrosundaki yerini aldı.

Nolan, Koronavirüs pandemisinin zorlu takviminde vizyona sokarak gövde gösterisi yaptığı son filmi Tenet’ın ardından yeni bir stüdyo arayışına çıkmıştı. Warner Bros.’un yapımı HBO Max’te de gösterme ısrarı sonrasında ipleri koparan Nolan’ın yeni adresi ise Universal olmuştu.

- Reklam -

İşte şimdi İngiliz yönetmen yeni adresinde sıradaki projesi için çalışmalarına hız kazandırıyor. Nolan’ın atom bombasının mucidi J. Robert Oppenheimer’ın hikâyesini konu alan yapımı hâlâ geliştirilme aşamasında.

Christopher Nolan Yeni Filmi “Oppenheimer”da Oyuncu Kadrosu ile Şimdiden Ses Getirmeyi Başardı

İlk etapta daha önce  Inception ve Dunkirk filmlerinde beraber çalıştığı  Cillian Murphy’yi ekibe dahil eden Nolan, Murphy’ye J. Robert Oppenheimer rolünü vermişti. Oppenheimer’ın eşi Katherine olarak ise The Devil Wears Prada ile bilinen Emily Blunt’a emanet etmişti.

Oyuncu kadrosundaki diğer durak Marvel Sinematik Evreni’nin Tony Stark’ı, Robert Downey Jr. ile The Last Duel’un başrollerinden Matt Damon olmuştu. Downey Jr., Atom Enerjisi Komisyonu’ndan Lewis Strauss karakterine Damon ise Manhattan Projesi’nin yöneticisi Korgeneral Leslie Groves’a hayat verecek.

J. Sherwin’in Pulitzer Ödüllü American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer kitabından uyarlanacak yapımın son takviyeleri de gündeme oturmayı başardı.

Lady Macbeth, Midsommar ve Black Widow ile ses getiren Florence Pugh filmde ABD Komünist Partisi üyelerinden Jean Tatlock’u oynayacak.

- Reklam -

Christopher Nolan Filmi Oppenheimer oyuncu kadro

Uncut Gems’in yönetmeni olan ve son olarak Licorice Pizza’da rol alan Benny Safdie de Manhattan Projesi’nin üyelerinden ve hidrojen bombasının mucidi Macar fizikçi Edward Tellar rolünü alacak.

Oscarlı aktör Rami Malek’in ise (No Time to Die, Mr. Robot, Bohemian Rhapsody) ise yapımda nasıl bir karakteri canlandıracağı henüz belli değil.

Oppenheimer filmi 1 Temmuz 2023 tarihinde vizyona girecek. Yapım en az 90 gün boyunca sinema salonlarında tutulacak ve bu süre boyunca herhangi bir dijital platforma verilmeyecek.

Siz filmin şekillenen oyuncu kadrosunu nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2021 Goodreads Okur Ödülleri Kazananları

2021 Goodreads Okur Ödülleri’nde Kazananlar Belli Oldu

2021 Twitter En Çok Tartışılan Filmler Zack Snyder's Justice League

2021’de Twitter’da En Çok Tartışılan Filmler Belli Oldu: Zirvede “Zack Snyder’s Justice League” Var