in

Chuck Filmi Geliyor: Zachary Levi Müjdeyi Verdi

Chuck filmi için hazırlıklar başladı. Zachary Levi, konu hakkında ilerleme kaydettiklerini duyurdu. Sevilen dizinin tanıdık yüzleri, yıllar sonra geri dönüyor.

Chuck filmi zachary levi
- Reklam -
- Reklam -

Chuck filmi geliştirme aşamasında. Zachary Levi, sevilen dizinin bir sinema filmi projesiyle tekrar geri döneceği konusunda sürpriz açıklamalarda bulundu.

Zachary Levi son dönemde her ne kadar DC Sinematik Evreni’nin Shazam!’ı olarak bilinse de, aslında asıl ünlü olduğu yapım bir televizyon dizisiydi. İlk defa 2007’de başlayan ve toplam 5 sezon 91 bölüm süren Chuck adlı komedi dizisinde, 6 yıl boyunca başrol olarak yer aldı. Josh Schwartz ve Chris Fedak tarafından yaratılan dizi, NBC’de yayınlandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin en kritik casus sırlarını içeren yazılımı yanlışlıkla açıp beynine yerleştiren genç bir bilgisayar dehası olan Chuck Bartowski’nin maceralarını konu alan dizi boyunca hem CIA hem de NSA’nın onu çok gizli görevleri yerine getirmek için kullanmasına neden oldu.

Chuck başladığı günden finaline kadar komedi ile aksiyonu akıllıca harmanlama yeteneğiyle eleştirmenlerden övgüler aldı. Dizi ayrıca sadık ve ateşli bir hayran kitlesi kazandı. Bu da NBC’nin iptalin eşiğinde bulunan dizinin birden çok kez yenileme kararında rol oynadı. Hayranlar 2. sezondan sonra kanalın diziyi yayınlamaya devam etmeye teşvik etmesi için başarılı bir kampanya yürüttüler. Son sezonu Ocak 2012’de yayınlanan dizinin yıllar boyunca yeni bir sezonuyla daha gelebileceği konuşuldu. Üstelik Zachary Levi de bununla ilgilendiğini birden çok kez ifade etti. Şimdi ise yeni bir şey yapmaya çok yakın olduklarını açıkladı.

- Reklam -

Kısa süre önce Inside of You podcast’inde Michael Rosenbaum ile konuşan dizinin yıldızı, Chuck serisinin durumuna değindi. Bir filmin hikâyeyi ilerletmenin en iyi yolu olacağını düşünerek, sürekli olarak yeni Chuck içeriği yapmaya çalıştığı gerçeğini gündeme getirdi.

Chuck Filmi HBO Max Üzerinden Yayınlanabilir

chuck filmi geliyor

Daha dizi final vermeden önce bile bir Chuck filmi yapmaya çalıştığını belirten Levi, yaratıcılar Josh Schwartz ve Chris Fedak ile çok güzel ve umut verici bazı konuşmalar gerçekleştirdiğini ve hem arayı kapattıklarını hem de bir şeylerde ilerlediklerini açıkladı.

“Biliyorsunuz, pandemi sırasında bir Chuck Reunion Zoom yaptık ve bu çok harikaydı. Demek istediğim bence bu bölüm ailemizin ne kadar özel ve büyülü olduğunu çok güzel bir şekilde hatırlatmış oldu ve hemen herkes geri döndü. Gerçekten harikaydı. Bunu dinleyen tüm Chuck hayranlarına, sabırlı olan herkese, sabrınız için teşekkür ederim. Denemekten vazgeçmedim ve yapacağım.

- Reklam -

Bence bir şeyi gerçekleştirmeye yakınız, ki bu beni çok heyecanlandırıyor. Ayrıca çok iyi ilerliyor çünkü bu bir Warner Bros. yapımı, Warner Bros.’a ait ve şimdi tüm yayıncılar ve HBO Max ile kolayca bazı filmler yapmaya ve onları oraya koymaya başlayabiliriz.”

Henüz resmi bir onay gelmemiş olsa bile Levi’nin söylediklerinden yola çıkarak bir süre sonra çekimlerin başladığı müjdesiyle geri dönebiliriz.

Chuck dizisinin bir filmle geri dönecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Cnbc-e sayesinde izlediğimiz güzel bir diziydi. Bir de e-2 vardı. Filmi de hoş bir eğlencelik olabilir.

  2. Avatar for ESO ESO dedi ki:

    Son sezonlarını pek beğenmesem de, aynı kadro olursa filmine kesin giderim. Canım çekti şimdi, en son 7-8 sene önce izlemiştim, bir iki bölüm izleyeyim bari.

  3. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Dizisini önce tv kanalında sonrasında da internette çok severek izledim :smiley: Bana göre oyunculukları her türlü duyguyu-durumu hissettirmede çok iyiydi, her bir bölümünün senaryosu da çok güzeldi. Umarım aynı kadro ve olayları anlatım tarzı korunarak diziden bağımsız bir şekilde ilerleyen film serisi yapılır ve diziyi izleme fırsatı bulamamış kişiler de filmi izlediklerinde beğenip severler :slight_smile:

  4. Avatar for Furkan_Karaca Furkan_Karaca dedi ki:

    Şuan çalışmalar başlasa en yakın 2023 son çeyreği gibi gelir diye düşünüyorum. Umarım çekilir, uzun süredir beklediğim bir yapımdı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Şafağın Robotları / Robot Serisi 3. Kitap - Isaac Asimov

Şafağın Robotları: Robot Serisi’nin 3. Kitabı Raflara Geliyor

Yellowjackets 2. sezon showtime

Yellowjackets 2. Sezon Onayını Hızlı Aldı: Showtime Dizisi Yola Devam Dedi