in ,

Bir Başkadır’ın Yönetmeni Berkun Oya’nın Yeni Filmi “Cici”den İlk Fragman

Cici fragmanı paylaşıldı. Bir Başkadır dizisi ile adını geniş kitlelere duyuran yönetmen Berkun Oya, Netflix’te yayınlanacak yeni filmi ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Cici fragmanı berkun oya
- Reklam -
- Reklam -

Cici fragmanı yayınlandı. Berkun Oya imzalı yeni film, Netflix Türkiye tarafından izleyicilere sunulacak.

Netflix’in Türkiye ekibi abonelerine yeni orijinal yerli yapımlar sunmaya devam ediyor. BluTV orijinal yapımı olan Masum ile adını duyuran Berkun Oya, projesiyle daha sonra Nettflix Türkiye’ye geçmiş ve belki de çok daha fazla ses getiren Bir Başkadır dizisine imza atmıştı. Duyurusu 2019’da yapılan proje, 2020’de yayınlanmış ve hem izleyicilerden hem de eleştirmelerden oldukça olumlu eleştiriler almıştı. Berkun Oya aynı yıl, senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmenliğini Taylan Biraderler’in üstlendiği ve yine Netflix’te yayınlanan Azizler filminde de çalışmıştı. Oya son olarak yeni filminin çekimlerine de geçen yılın ağustos aylarında başlamıştı.

1980’li yıllarda geçen ve izleyiciyi İç Anadolu bozkırlarına götüren yeni Berkun Oya filmi, acı bir kaybın ardından köyden kente göçen bir ailenin yaklaşık 30 yıl sonra eski evlerinde buluşmasını konu edinecek. Filmin yönetmenliğinin yanı sıra senaristliğini de Berkun Oya’nın üstlendiği filmde, aradan geçen uzun yıllardan sonra gerçekleşen bu buluşmayla birlikte bastırılmış duygular ve sırlar ortaya çıktıkça eski yaralar yeniden açılacak.

- Reklam -

cici fragman

Filmin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Fatih Artman, Funda Eryiğit, İncinur Daşdemir, Nur Sürer, Okan Yalabık, Olgun Şimşek, Şevval Balkan ve Yılmaz Erdoğan gibi Türkiye’nin tanınmış oyuncuları yer alıyor. Cici’nin yapımcılığını ise, daha önce Oya ile 2007 yılında yayınlanan 2007 tarihli İyi Seneler Londra’sının da yapımında çalışan ve merkezi İstanbul’da bulunan prodüksiyon şirketi Krek Film üstleniyor.

Cici Fragmanı | İZLE – Yeni Berkun Oya Filmi

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

“Acı bir kaybın ardından köyden kente göçen bir aile 30 yıl sonra eski evlerinde yeniden bir araya geliyor. Görkemli kadrosuyla dikkat çeken Cici, ekimde tüm dünyayla aynı anda Netflix’te!”

Cici, 27 Ekim 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Berkun Oya’nın yeni filmi Cici’nin ilk tanıtım fragmanını sizler nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Eflatun Koza - Cahide Birgül

Cahide Birgül’ün Son Romanı “Eflatun Koza” Yeniden Okurla Buluşuyor

Neptün Halkaları James Webb uzay teleskobu

James Webb, Neptün’ün Büyüleyici Halkalarının Bugüne Kadarki En Net Görüntüsünü Paylaştı