in ,

“Çığlık 6” Filminden Türkçe Altyazılı Yeni Fragman: Ghostface New York’ta

Çığlık 6 fragmanı paylaşıldı. Scream serisinin bir sonraki adımı, macerayı New York’a taşımaya hazırlanıyor.

Çığlık 6 fragmanı Türkçe altyazılı
- Reklam -
- Reklam -

Çığlık 6 fragmanı Türkçe altyazılı olarak paylaşıldı Scream serisinin bir sonraki adımı, önceki filmde hayatta kalan ekibin yeni bir hayalet maskeli katil ile yüzleşmelerini konu ediniyor.

Scream 2022’nin doğrudan devamı niteliğinde olan korku serisinin altıncı macerası, önceki filmden hayatta kalan çekirdek grubun New York’ta yeni bir Ghostface ile karşı karşıya gelmelerini anlatacak. Geri dönen diğer oyuncular arasında cesur televizyon muhabiri Gale Weathers rolüyle Courteney Cox ve daha önce öldüğü varsayılan Çığlık 4 hayranlarının gözdesi Kirby Reed rolüyle Hayden Panettiere yer alacak. Ayrıca Sam Carpenter rolünde Melissa Barrera, Tara Carpenter rolünde Jenna Ortega, Mindy Meeks-Martin rolünde Jasmine Savoy-Brown ve Chad Meeks-Martin rolünde Mason Gooding de önceki rollerine geri dönecek.

Çığlık 6 fragmanı Türkçe altyazılı

- Reklam -

Yeni maceranın ilk tanıtım fragmanı geçen aralık ayı ortasında paylaşılmıştı. Şimdi de Paramount Pictures tarafından filmin resmi fragmanı yayınlandı. Yaklaşık iki buçuk dakikalık görüntüler, kimliği belirsiz yeni hayalet maskeli katile odaklanıyor. Gale’i telefonla tehdit eden Ghostface “Benim gibisi daha önce hiç olmadı,” derken, hiç kimseden sakınmadan işlediği kanlı cinayetler ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Resmi fragmana Türkçe altyazılı olarak hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Çığlık 6 Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Çığlık 6 fragmanı, yeni katilin nasıl çalıştığına daha yakından bir bakış sunuyor. Ancak şimdilik karakteri önceki beş filmde yer alan katillerden farklı kılanın ne olduğu hakkında açıklanmayan çok şey var. Elbette bu Ghostface’in diğerlerinden farklı olmasının birkaç dikkate değer yolu var. İlki, Michael Myers’ın 2018 Cadılar Bayramı üçlemesinde kullandığına benzer eskimiş ve çatlamış bir maske kullanması. İkincisi ise kullanılmayan bir yüksek binada gizlenmiş gibi görünen Ghostface’in geçmişine ait tapınağı.

- Reklam -

Yeni katil, öncekilerden farklı olarak ateşli silah kullanımında da usta gibi görünüyor. Önceki filmlerde yer alan katiller, genellikle bıçak kullanır ve öldürdüğü insanlar belirli bir sayının üzerine geçmezdi. Ancak burada öncekilere nazaran çok daha fazla bir ölüm söz konusu olacak gibi görünüyor.

Fragmanın yanı sıra filmin posteri de paylaşıldı:

Çığlık 6 Poster Scream

Çığlık 6, 10 Mart 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Çığlık 6 filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Power Rangers Ekibi 30 Yıl Sonra Özel Bölüm ile Dönüyor

Orijinal Power Rangers Ekibi 30 Yıl Sonra Nostaljik Bir Özel Bölümde Bir Araya Geliyor

Gossip Girl 3 Sezon İptal

HBO Max, 2 Sezonun Ardından Yeni “Gossip Girl” Dizisini İptal Etti