in ,

Kokain Bağımlısı Devasa Bir Ayının Dehşet Saçtığı Korku Komedisi “Cocaine Bear” Filminden Fragman

Cocaine Bear fragmanı yayınlandı. Son “Charlie’s Angels” filminin yönetmeni Elizabeth Banks’ten korku ve komedi karışımı yeni bir yapım geliyor.

Cocaine Bear Fragmani
- Reklam -
- Reklam -

Cocaine Bear fragmanı paylaşıldı. Kokain bağımlısı bir ayının ormanda saçtığı dehşeti konu alan yapımın başrollerinde Ray Liotta, Keri Russell ve Alden Ehrenreich yer alıyor.

Geçen aylarda ülkemizde, balı fazla kaçırdığı için baygınlık geçiren bir ayının görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Bu olayın daha karanlık bir versiyonu, 1985 yılında Amerika’da gerçekleşti. Bir kara ayı, bol miktarda kokain tüketti ve işler son derece tuhaf bir hâl aldı.

Şimdi ise bu gerçek olaydan esinlenen yeni bir gerilim filmi geliyor. Açlık Oyunları filmlerinde Effie Trinket’ı canlandıran, son Charlie’nin Melekleri filminde ise yönetmen koltuğuna geçen Elizabeth Banks; Cocaine Bear’ın yönetmenliğini üstleniyor.

- Reklam -

Gelecek yıl vizyona girecek filmden ilk fragman, izleyicilere yapıma ilk bakış atma fırsatı sunuyor.

Cocaine Bear Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragman filmin tonuna dair de önemli ipuçları veriyor. Durumun absürt taraflarını ve abartılı şiddet sahnelerini gözler önüne seren tanıtım, izleyicilere yeni bir kara komedi sunmayı hedefliyor.

Ormanda harap olmuş bir ziyaretçi merkezine gelen bir çift sağlık görevlisiyle açılan fragman, ayının saldırısıyla hikâyenin ne yöne gideceğini hızlı bir şekilde duyurmayı başarıyor. Gökten düşen kokainin yanı sıra bir korucunun yardımıyla çocuklarını arayan bir çift ve kaçak mallarını kurtarmaya çalışan bir grup uyuşturucu satıcısı da filmin diğer özneleri.

Cocaine Bear Fragmanı Sinema

Uyuşturucu çetesinin lideri Ray Liotta (Goodfellas) tarafından canlandırılırken filmde Liotta’ya şu isimler eşlik ediyor:

- Reklam -

Keri Russell (The Americans), O’Shea Jackson, Jr. (Straight Outta Compton), Christian Convery-Jennings (Sweet Tooth), Alden Ehrenreich (Solo: Bir Star Wars Hikayesi), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Brooklynn Prince (The Florida Project), Isiah Whitlock Jr. (BlacKkKlansman), Kristofer Hivju (Game of Thrones), Hannah Hoekstra (2019’s Charlie’s Angels), Aaron Holliday (Sharp Objects) ve Emmy ödüllü Margo Martindale (The Americans).

Filmin senaryosu ise daha önce The Babysitter ile The Babysitter: Killer Queen filmlerini kaleme alan Jimmy Warden tarafından yazılıyor.

Cocaine Bear Gerçek Bir Hikâyeden Esinleniyor

1985 yılında Columbia’da uyuşturucu taşıyan bir uçak, Georgia’daki Chattahoochee Ulusal Ormanı’na düştü. Kazada yaklaşık 40 kilo kokain ormana saçıldı. Yetkililer, daha sonra ormanda ölü bulunan bir kara ayıya rastladı. Ölüm nedeni ise tarihin en büyük aşırı doz uyuşturucu kullanımı olarak kaıytlara geçti. Sonrasında içi doldurulan ayı, Lexington, Kentucky’de “Pablo EscoBear” takma adıyla sergilenmeye başlandı.

Cocaine Bear Fragmanı Film

Cocaine Bear filmi 24 Şubat 2023 tarihinde vizyona girecek.

Yapıma dair sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Warner Bros. Discovery Dava

Warner Bros. Discovery Hissedarlarını ‘Bilerek’ Yanlış Yönlendirdiği Gerekçesiyle Dava Edildi

Çıngıraklı Tatar - Teodor Kasap

1873’te Teodor Kasap’ın Yayımladığı Mizah Gazetesi “Çıngıraklı Tatar” İlk Defa Latin Harflerine Aktarıldı