in

Coming 2 America Yaş Sınırıyla Geliyor

Eddie Murphy’li Coming 2 America filmi için yaş sınırı belli oldu. Yapım, 90’lı yıllardaki ilk filminden farklı bir yaş politikası izleyecek.

Coming 2 America
- Reklam -
- Reklam -

Son otuz yıldır yaptığı komedi filmleriyle adından sıkça söz ettiren Eddie Murphy, bir süredir sessizliğe gömülmüştü. Ancak yakın zamanda ünlü aktörün yeni filmler ile tekrar beyaz perdeye döneceğini öğrenmiştik. Bu filmlerden ikisi ise yeni bir Beverly Hills Cop ve Coming 2 America yapımları olarak duyurulmuştu.

Coming 2 America filmi hakkında çıkan yeni haberlere göre filmin derecelendirmesi PG-13 olarak açıklandı (13 yaşın altındaki izleyiciler için ailesinin izni gerekir).

Orijinal Coming to America filmi ise sadece yetişkinlere yönelik (+18) olarak derecelendirilmişti.

- Reklam -

Coming 2 America’nın Gişe Beklentisi Yüksek

Bu değişikliğin sinemaya gelmesi olası kişi kümesini artıracağı kesin. Ancak oyuncunun ve filmin hayranlarının bu işe nasıl tepki vereceği ise apayrı bir durum. Çünkü filmin derecelendirmesinin yetişkinden 13 yaşa indirilmesi, film içindeki birçok sahnenin tasarımı ve esprinin boyutunu da buna göre değişmesi; dahası kesilmesi demek.

Önceki filme kıyasla yapılan bu değişikliğin, izleyicilerde nasıl yankı uyandıracağı merak konusu.

- Reklam -

Ülkemizde 10 Ağustos 1990 yılında Amerikan Rüyası adıyla vizyona Coming to America, John Landis tarafından yönetilmiş bir romantik komedi filmi.

Murphy ise filmde hayali bir Afrika ülkesi olan Zamunda’nın bolluk içinde yaşayan prensi Akeem Joffer’ı canlandırmıştı. Ailesi ona evlenmesi için önceden ayarlanmış bir gelin seçince prens, sosyal statüsüne bakmaksızın kendisini sevecek özgür ruhlu bir kadın bulmak için ülkesinden kaçar ve New York, Queens’e gider. Buradaki kültür kendi ülkesindekinden oldukça farklıdır, hem aradığı kadını bulmaya çalışır hem de içine düştüğü bu yeni ve kalabalık şehir hayatına alışmaya çaba gösterir.

Coming 2 America filminin, maceraya nasıl devam edeceği merak konusu.

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, Marvel’ın Egemenliği Hakkında Konuştu

Aaron Paul

Aaron Paul’un Yeni Dizisinden Detaylar Geldi