in ,

‘6 Sezon ve 1 Film’ Sözü Gerçek Oluyor: “Community” Filmi için Yeşil Işık Yandı

Community filmi için yeşil ışık yandı. 6 sezon ve 1 film sözü resmi olarak gerçek oluyor. Peacock platformu kült komedi dizisinin devam macerası için siparişi verdi.

community filmi peacock
- Reklam -
- Reklam -

Community filmi için anlaşma sağlandı. Dan Harmon tarafından yaratılan ünlü sit-com, söz verilen devam macerası ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

2009 – 2015 yılları arasında toplam 6 sezon ve 110 bölüm şeklinde NBC’de yayınlanan Community, döneminin en önemli sit-com’ları arasında yer almıştı.

Bir defa Primetime Emmys’e de layık görülen yapım 2015’te noktalandığında, hayranlar gözlerini yapımcıların vadettiği “6 sezon ve 1 film” sözüne dikmişti. Dan Harmon, o sıralar yeni hiti Rick and Morty ile günlerini geçirirken Community kitlesi de söz verilen film için gün sayıyordu.

- Reklam -

Geçen ağustos ayında Dan Harmon, filmin senaryo hazırlıklarını tamamladıklarını duyurmuştu. Şimdi ise dizide Jeff Winger karakterini canlandıran Joel McHale’dan “… ve 1 film” yazılı bir paylaşım geldi. Bu sayede hem orijinal ekibin geri döneceği hem de yapım için hazırlıklara başlandığı doğrulanmış oldu.

Community Filmi Orijinal ’Çalışma Grubu’ Ekibini Bir Araya Getirecek

NBCUniversal’ın dijital yayın platformu Peacock üzerinden yayınlanacak film, orijinal ekibi bir araya getirecek.

Joel McHale, Danny Pudi, Alison Brie, Gillian Jacobs, Jim Rash ve Ken Jeong, Dan Harmon’ın ünlü komedi yapımı için geri dönecek.

Community film dan harmon

Dizinin yaratıcısı Harmon, Andrew Guest ile birlikte baş yapımcı ve yazar olarak filmin arkasında olacak.

NBCUniversal’dan Susan Rovner gelişmelere dair şu ifadeleri kullandı:

- Reklam -

“15 yıl sonra hayranlara söz verdiğimiz bu filmi yapabileceğimiz ve bu destansı komediyi Dan Harmon, Andrew Guest, Joel McHale, Sony ve UTV’deki ortaklarımızla sürdürebileceğimiz için herkese teşekkür borçluyuz.”

6 sezon ve 1 film kehaneti, ilk olarak dizinin 2. sezon 21. bölümü olan Paradigmas of Human Memory’de Abed karakteri tarafından dile getirilmişti. Yahoo Screen’de yayınlanan 6. sezon finali de kapanışı “#andamovie” yazısıyla yapmıştı. Ardından neredeyse her basın etkinliğinde “ve bir film”in ne zaman çıkacağı oyunculara ve yapım ekibine yöneltilen klasik bir soru hâline gelmişti. Bugün, o sorunun cevabı kesin bir dille verilmiş oldu.

Community film

Merakla beklenen filmin yönetmeninin kim olacağı ise şimdilik açıklanmadı. Harmon daha önce verdiği demeçte müzakerelerin devam ettiğini ve filmin bir gün mutlaka geri döneceğini kaydetmişti.

Community filmi 2023 yılında Peacock üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Siz yıllar sonra Greendale’a dönmek konusunda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety, Vulture

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ruhların Kırıldığı Vakit - Mustafa Güven

Mustafa Güven’in Baba Oğul İlişkisinin Tekinsiz Taraflarına Odaklanan “Ruhların Kırıldığı Vakit” Kitabı Raflarda

Bruce Willis deepfake teknoloji

Sağlık Sorunları Nedeniyle Oyunculuğu Bırakan Bruce Willis, ‘Dijital İkizi’ ile Filmlerde Rol Almayı Sürdürecek