in

The Conjuring 4 Geliyor: Popüler Korku Serisi Yeni Filmi ile Geri Dönüyor

Conjuring 4 filmi duyuruldu. Korku Seansı adıyla da bilinen ünlü seri, yoluna yeni bir devam macerası ile devam ediyor.

The Conjuring 4 geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Conjuring 4 filmi yolda. Korku Seansı serisinin devamı için, önceki iki filmin senaristi resmi olarak görevlendirildi.

The Conjuring Universe, Annabelle ve onun takip eden iki filmi The Nun ve yakında çıkacak olan devam filmi The Curse of La Llorona gibi diğer doğaüstü tehditleri takip eden filmleri kapsayacak şekilde genişlemiş olsa da, 2018 yılında başlayan orijinal film ve devam maceraları hâlâ güçlü bir şekilde yolculuğuna devam ediyor. James Wan’ın yönettiği ilk The Conjuring filmi, 20 milyon dolarlık çekim bütçesine karşılık 319,5 milyon dolarlık büyük bir başarı elde etti. Üç Conjuring filminin tamamı, Patrick Wilson ve Vera Farmiga’nın canlandırdığı paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren’ın maceralarını takip ediyor.

1970’de gerçekleşen ve şeytani ruhları barındıran bebek Annabelle’in dahil olduğu orijinal Conjuring, çifti korkunç bir varlık tarafından kuşatılan karanlık bir geçmişe sahip tenha bir çiftlik evine kadar takip etti. 2016’da yayınlanan The Conjuring 2 ise onları 1977’nin İngiltere’sinde, Lorraine’in bir yıl önce Amityville hayaletlerini araştırırken gördüğü bir vizyonla bağlantılı olan, poltergeist istilasına uğramış bir eve kadar takip etti. 2021’in haziran ayında çıkan serinin üçüncü filmi The Conjuring: The Devil Made Me Do It ise, çiftin hapsedilen genç bir adamı şeytani bir mülkten kurtarmaya çalıştıkları 1981 yılına kadar takip etti.

- Reklam -

The Conjuring 4

The Conjuring 4 Filmi Yönetmeni ve Diğer Ayrıntılar Henüz Açıklanmadı

Şimdi Deadline, henüz tam adı belli olmayan The Conjuring 4 filmi için çalışmaların resmen başladığını duyurdu. Hem ikinci hem de üçüncü filminde senarist olarak görev alan David Leslie Johnson-McGoldrick, yeni macera için de bir kez daha evrene geri dönecek. James Wan ve Peter Safran’ın filmin yapımcılığını üstlenecekleri doğrulansa da, yeni devam filminde neler olacağı hâlâ gizli tutuluyor. Şu anda The Conjuring 4 için herhangi bir yönetmen ismi de açıklanmış değil.

Serinin üçüncü filmi sinemalarda pek bir başarı gösteremese ve eleştirmenlerden karışık tepkiler alsa da belli ki Warner Bros. seride hâlâ bir umut ışığı görüyor. Filmle ilgili daha fazla detay önümüzdeki aylarda ortaya çıkacak.

- Reklam -

The Conjuring 4 geliyor

Sizler seriyi takip ediyor musunuz? 2021’de çıkan son filmden sonra sizce dördüncü bir maceranın gelecek olması doğru bir karar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Serinin tüm filmlerini izledim. Kesinlikle tırt filmler, filmin dayandığı gerçek hikayeler de aslında uydurma. Ancak tüm bunlara rağmen bu filmleri izlemeyi seviyorum :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Beetlejuice 2 Tim Burton açıklama

Tim Burton, “Beetlejuice 2” Üzerinde Çalıştığını Doğruladı

Karanlık Bir Gecede Sessiz Evimden Çıktım - Peter Handke | Haftanın Kitabı #243

Karanlık Bir Gecede Sessiz Evimden Çıktım – Peter Handke | Haftanın Kitabı #243