in

“Constantine 2” Filmi Senaryo Aşamasında: İşte İlk Detaylar

Constantine 2 filmi senaryo aşamasına geçti. Keanu Reeves’in uğruna yıllarca uğraştığı devam yapımı, senarist Akiva Goldsman imzasını taşıyacak.

Constantine 2 Senaryo
- Reklam -
- Reklam -

Constantine 2 filmi yavaş yavaş cisimlenmeye devam ediyor. İlk yapımın da senaristi olan Akiva Goldsman, devam macerasını kaleme almaya başladığını duyurdu.

DC Comics etiketiyle yayımlanan Hellblazer çizgi romanlarından perdeye taşınan Constantine, 2005 senesinde sinemaseverlerle buluşmuş ve kendine has bir kitle edinmeyi başarmıştı. Zaman içerisinde bir tür kült hâline alan yapım, Francis Lawrence’ın filmografisindeki en çarpıcı projelerden birisi olmuştu.

2020 senesinde bir devam filminin söz konusu olduğu belirtildiğinde, hayranlar oldukça heyecanlanmıştı. 2022’de ise Constantine 2 resmi olarak duyurulmuştu. Geçen günlerde Keanu Reeves, resmi onayı alana kadar stüdyoyu her yıl aradığını itiraf etmişti.

- Reklam -

Constantine 2 Senaryo Akiva Goldsman

Neticede devam macerası Constantine 2 için çalışmalar başladı ve senaryo aşamasına resmi olarak geçildi. Goldsman, şu sıralar yönetmen Lawrence ve başrol Reeves ile senaryo hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni yapımın, ilk hikâyenin temaları üzerine inşa edileceği ve filmin izleyiciyi yakından tanıdıkları iyi – kötü çatışmasının yaşandığı dünyaya geri götüreceği aktarılıyor.

“Constantine 2” İlk Filmin Dünyasını Genişletecek

Goldsman, devam filminin senaryosu hakkında şöyle konuştu:

“Karakter tıpkı Keanu gibi. Onun ve Francis’in dünyayı iyisiyle ve kötüsüyle görme şekli, ve bu iyi ve kötünün çatıştığı dünyanın ardında bizim dünyamızla yakinen var olan bir dünyanın olduğu harika ve gerçekçi noir var. Bunun ötesinde, senaryoyu yazarken hâlâ onu keşfediyoruz.”

Constantine 2 Senaryo Keanu Reeves

Goldsman, yeni CEO David Zaslav’ın sinema filmlerinin sinema salonlarında gösterilmesi gerektiği görüşüne katılırken WBD’den Michael De Luca ve Pam Abdy da Goldsman hakkında şunları söylemişti:

- Reklam -

“Akiva’yı yıllardır tanıyor ve onunla birlikte çalışıyoruz. Onun film yapma cesareti ve sınırsız hayal gücü kombinasyonuna hayranlık duyuyoruz. Warner Bros., Akiva’ya stüdyonun son yirmi yılının en başarılı ve en beğenilen projelerinden bazılarını teslim ederek onu ailemize geri davet etmekten dolayı çok heyecanlı.”

Warner Bros., Discovery ile birleştikten sonra ciddi bir sarsıntı geçirmiş ve yaşadığı darboğazdan çıkmanın yolunu büyük markalarına geri dönmekte bulmuştu. Daviz Zaslav da Superman ve Harry Potter gibi büyük markaların WBD’de daha çok yer alacağını aktarmıştı.

Keanu Reeves, Constantine 2 Devam Filmi

Akiva Goldsman bununla birlikte ayrıca Ben Efsaneyim 2 filminin de senaryosu üzerinde çalışıyor.

Sizin devam macerasından beklentileriniz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Frozen 3 Kesinleşti: Karlar Ülkesi 3 Geliyor

Frozen 3 Kesinleşti: Karlar Ülkesi 4 Yıllık Aranın Ardından Yeni Film Onayı Aldı

Creed 3 Filminden Yeni Fragman: Michael B. Jordan Dönüyor

Michael B. Jordan’ın Yönettiği ve Başrolünde Yer Aldığı “Creed 3” Filminden Yeni Fragman