in

Keanu Reeves’li Yeni Constantine Filminin, İlkine Kıyasla Daha Sert Olması Bekleniyor

Constantine 2 filmi ilkine göre daha sert olacak. Filmin yönetmeni Francis Lawrence, devam macerasının +18 olmasını istiyor.

Constantine 2 Filmi, İlkine Göre Daha Sert Olacak
- Reklam -
- Reklam -

Constantine 2 filmi ilkine kıyasla daha sert bir temaya sahip olacak. Yönetmen Francis Lawrence, 2005 yapımı orijinal filmin devamı niteliğindeki maceranın Rated-R derecesi (18 yaş ve üzeri için) derecesi alarak sinemalara gelmesini istiyor.

Garth Ennis ve Jamie Delano’nun yazdığı Hellblazer çizgi roman serisine dayanan Constantine, bir polis dedektifinin kız kardeşinin ölümünün intihar olmadığını kanıtlamasına yardım eden şeytan kovucu ve şeytan bilimci John Constantine’nin maceralarını konu ediniyordu. Francis Lawrence’ın yönettiği filmin başrolünde Keanu Reeves yer alıyordu ve kendisine Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Djimon Hounsou, Peter Stormare ve Tilda Swinton gibi ünlü isimler eşlik ediyordu.

Devam filminin geleceğine dair ilk duyuru Kasım 2020’de yapılmıştı. Aradan geçen iki yıllık süreç sonrasında, Reeves’in Constantine 2 filminde yer alacağı resmi olarak duyuruldu. Hayranlar şimdi heyecanla, yaklaşık 20 yıl sonra sinemalara gelecek olan devam filminde neler olacağını merak ediyorlar.

- Reklam -

Keanu Reeves, Constantine 2 filmi

Francis Lawrence: “Constantine 2 Filmi, İlkinde Yapmam Gereken Sertliğe Sahip Olacak”

The Wrap ile konuşan Frances Lawrence, 18 yaş ve üzeri, yani Rated-R dereceli bir devam filmi isteğinden bahsetti. Yönetmen ilk filmden bahsederken stüdyonun bir PG-13 filmi istediğini ancak MPA’nın (The Motion Picture Association) yine de onlara bir R derecesi verdiğini belirtiyor. Lawrence’a göre “büyük pişmanlığı” sınırları zorlamamak ve aslında filmin reyting alması göz önüne alındığında tercih edeceği R dereceli bir Constantine yapamamış olmak. Bununla birlikte ikinci film için yönetmen, parametrelerini tam olarak kullanacak bir devam filmi yapmak istiyor. Konuyla ilgili umutlarını da şu cümlelerle aktarıyor:

“İlk filmle ilgili benim için en büyük şeylerden biri, Warner Bros.’a göre şiddet, kan, dil, cinsellik açısından bir PG-13 filmi yapma kurallarına uymamızdı. Ancak derecelendirme kurulu bize sert bir Rated-R derecesi verdi. Ve benim en büyük pişmanlığım, gerçekten bir PG-13 filmi olan R dereceli bir filmimiz olmasıydı. R derecesi alacağını bilseydim, filmi çok daha korkunç ve çok daha şiddetli bir hale getirirdim ve gerçekten R dereceli bir yapım olurdu.

Bu seferki fikir, en azından benim için, gerçekten işe koyulmak ve gerçek bir R-dereceli Constantine yapmak. Bence izleyicilerin başlangıçtan beri her zaman istediği şey buydu.”

- Reklam -

Keanu Reeves, Constantine 2 film

Henüz çekimleri başlamamış olan Constantine 2 filminin kadrosunda Reeves dışında hangi oyuncuların yer alacağı ya da konusu gibi bilgiler paylaşılmadı.

Sizce yönetmen Francis Lawrence’ın isteği gerçek olursa, Constantine 2 daha iyi olabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Evet bekleniyor. Kendimden biliyorum. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tutankamon Mezarı Yakınlarında Yeni Piramit Keşfedildi

Mısır’da Bilinmeyen Bir Kraliçeye Ait Yeni Bir Piramit ve Yüzlerce Mumya Keşfedildi

Escape From New York Filmi Yeniden Çekiliyor

John Carpenter’ın Ünlü Post Apokaliptik Filmi “Escape From New York” Yeniden Çekiliyor