in

Constantine 2 Hz. İsa’yı İçerebilirdi: Olası Devam Filmi Ne Durumda?

Constantine 2 filminde Hz. İsa yer alabilirdi. Yapımcı Akiva Goldsman kısa süre önce olası bir devam filmi için ilginç fikirler paylaştı.

Constantine 2 Keanu Reeves
- Reklam -
- Reklam -

Constantine 2 gelmiş olsaydı, Keanu Reeves’in başrolünde olduğu devam filminde Hz. İsa’yı da görebilirdik.

2005 yılında, başrolünde Keanu Reeves’in oynadığı ve DC karakteri John Constantine’in anlatıldığı film birçok izleyici tarafından sevilmişti. Ancak buna rağmen filmin devamı hiçbir zaman gelmedi. Yine de maceranın devam etmesi halinde yapımcı Akiva Goldsman oldukça ilginç fikirlerinin olduğunu söyledi.

San Diego Comic-Con at Home etkinliğindeki “Constantine 15. yıl özel” panelinde konuşan Akiva Goldsman, rated-R (+18) olarak derecelendirilmek istedikleri potansiyel bir devam filmi hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

- Reklam -

“Bugün değilse de muhtemelen yarın başaracağız. Filmi yapan stüdyolar olan Roadshow ve Warner Bros. ile farklı yollar denedik ve sonunda yapımın bu stüdyoların hedef kitlesine uygun olmadığını fark ettik.”

Constantine devam filmi

Goldsman daha sonra Constantine’i bir hapishanenin içinde gösterecek olan devam filmi için sahip oldukları belirli bir sahne fikrini paylaştı.

“John bir hücrede uyanıyor. Hücrede kendisiyle birlikte biri daha var ve mahkumu tanıması gerekiyor… ve o mahkum İsa’nın ta kendisi.”

Constantine 2 İhtimalleri Hâlâ Tükenmiş Değil

Yapımcı Akiva Goldsman, yönetmen Francis Lawrence ve başrol Keanu Reeves panel sırasında hâlâ bir Constantine devam filmi yapmakla ilgilendiklerini de paylaştılar. Aynı zamanda bazı kaynaklar Warner Bros.’un J.J. Abrams önderliğinde John Constantine odaklı yeni bir film üzerinde çalıştığını söylüyor. Fakat stüdyo tarafından bir film hakkında resmi olarak hiçbir şey doğrulanmış değil. Yine de karakterin HBO Max için yaklaşan Justice League Dark serisinde görünmesi oldukça mümkün.

- Reklam -

2005 yapımı film, 100 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilmiş ve düna genelinde yaklaşık 231 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etmişti. Reeves’in başrolünde olduğu Constantine’de ayrıca Tilda Swinton, Rachel Weisz, Shia LaBeouf ve Djimon Hounsou gibi oyuncular yer almıştı.

Constantine 2

Karakteri şu an için televizyon ekranlarında Matt Ryan canlandırıyor. Kendisi öncelikle başrolünde oynadığı bir solo diziyle gelmiş ancak tutmayınca Arrowverse dizilerine transfer olmuştu.

Peki ya siz Reeves’in başrolünde olduğu bir devam filmi izlemek ister misiniz? Sizce bugünün şartlarıyla ve çok daha popüler olan oyuncuyla birlikte filmin şansı yaver gidebilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Keanu Reeves Çizgi Roman Yazıyor: BRZRKR!

Kaynak: Cbr

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Ilk filmi underrated olan nadide bir film. Ben hala severek izlerim. Keşke ikincisi de gelse.

  2. Avatar for birisi43 birisi43 dedi ki:

    Dizisi neden sevilmedi hala merak ediyorum. Piyasadaki birçok diziden daha kaliteliydi.

  3. Avatar for ali1234512 ali1234512 dedi ki:
    1. filmler genelde para için zorlama çekildiği için insan korkuyor.
  4. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Warner Bros ile kitle konusunda anlaşamamışlar. Filmin türü değişip farklı bir boyut alacak gibi duruyor. Kötü olmaz umarım.

  5. Avatar for Tnuviel37 Tnuviel37 dedi ki:

    Ana karakter kaynağından çok farklı gösterilmesine rağmen beğeni toplayan bir filmdi. Dizisinde çizgi romandakine uygun bir şekilde yansıttılar ve o da güzeldi ama yayınlandığı kanalın azizliğine uğradı. İkisinin de devamlarının çekilmesini çok isterim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

Marc Randolph netflix

Netflix Kurucusundan İş Hayatı Tavsiyesi: “Kitap Okumayın!”

Çernobil Nükleer Santrali Mantar

Çernobil’de Yetişen Mantarlar Astronotları Kozmik Işınlardan Koruyabilir