in

Constantine Filmi J.J. Abrams Önderliğinde Gelebilir

J.J. Abrams, yeni bir Constantine filmi üzerinde çalışıyor olabilir. Warner Bros. bünyesinde hazırlanan projenin yeniden yapım olup olmayacağı henüz açıklanmadı.

Constantine
- Reklam -
- Reklam -

J.J. Abrams önderlğinde yeni bir Constantine filmi izlemek ister misiniz? Yeni gelen raporlar popüler DC karakterinin bir kez daha sinemalarda boy göstereceğini bildirildi.

Constantine, daha önce Keanu Reeves’in büyülü dedektifi başrolünde oynadığı 2005 yapımı bir filmle beyaz perdeye gelmişti. NBC kanalı daha sonra Matt Ryan’ın başrolünde oynadığı bir Constantine televizyon dizisi hazırladı. Ancak ne yazık ki bu dizi kısa ömürlü oldu ve ilk sezondan sonra iptal edildi. Bununla birlikte, Ryan’ın karakteri The CW’nin Arrowverse dizileri aracılığıyla yaşamayı başardı. İlk defa konuk oyuncu olarak Arrow’da ortaya çıkan karakter, daha sonra DC’s Legends of Tomorrow dizisinin kalıcı oyuncusu haline geldi. Matt Ryan ayrıca birçok DC animasyonunda karakteri seslendiren isim oldu. Bunların sonuncusu da geçtiğimiz aylarda çıkan Justice League Dark: Apokolips War olmuştu.

constantine doctor strange

- Reklam -

Şu an için hem DC Genişletilmiş Evreni hem de farklı sayısız DC projesi hayata geçmeyi bekliyor. Bazıları çekimlere bile başlamışken bazıları hâlâ kağıt üzerinde bekliyor. Hatta öyle ki kağıt üzerinde DC neredeyse en büyük rakibi Marvel’den daha fazla içerik geliştiriyor gibi görünüyor.

Constantine Filmi İçin Henüz Doğrulama Gelmedi

Halihazırda şu an için DCEU adına Matt Reeves’ın The Batman’i ve James Gunn’ın The Suicide Squad’ı en büyük yapımlar olarak bekleniyor. Arrowverse dizileri de The CW kanalında büyümeye devam ediyor. Bunlardan en yenisi de 2021’de gösterimine başlayacak olan Superman & Lois dizisi olacak. Ayrıca DC’nin DC Universe ve HBO Max adına geliştirdiği farklı dizi ve sinema projeleri de bulunuyor. Zack Snyder’s Justice Leauge de önümüzdeki yıl HBO Max ile yayınlanacak.

The Direct’in aktardığına göre, Warner Bros. J.J. Abrams’ın yapım şirketi Bad Robot’la birlikte yapımcı olarak yeni bir canlı aksiyon Constantine filmini geliştirmek için çalışıyor. Ancak Reeves’in bir kez daha rolü oynayıp oynamayacağı veya tamamen yeniden başlatılan bir yapım olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Hatırlayacağınız üzere daha önce böyle solo bir yapımı ilk Doctor Strage yönetmeni Scott Derrickson‘ın çekeceği söyleniyordu.

- Reklam -

Doctor Strange John Constantine

Şu an için resmi taraflardan konu hakkında herhangi bir doğrulama veya yalanlama gelmedi. Ancak Abrams’in gelişmekte olan diğer projeleri göz önüne alındığında bu haberin doğru olabileceği ihtimalini belirtmek gerekir. Örneğin WarnerMedia anlaşmasının bir parçası olarak Abrams ile Justice League Dark dizisini hazırlıyor. The Direct sitesi bu yeni Constantine’in benzer bir ton ve stile sahip olacağını ve bağlantılarını daha da destekleyeceğini belirtti. Sonuçta Constantine’in karanlık ve mistik tehditlerde uzmanlaşmış Justice League Dark ekibinin hayati bir üyesi olduğu hayranlarca bilinen bir gerçek.

Peki ya siz böyle bir filmin gelmesini ister miydiniz? 2005’teki yapımı nasıl bulmuştunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Justice League Oyuncusu: “Joss Whedon Çalışanlarına Mide Bulandırıcı Şekilde Davranıyor”

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İlk Constantine K.R. abimizle çok iyiydi. Lütfen güzel bir şekilde hikaye devam ettirilsin. Yeniden yapım olursa olmaaazz. :slight_smile:

  2. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Abrams kendini Spielberg sanan çok kötü bir yönetmen.Star Trek ve Star Warsları resmen katletti.Mümkün ise bir daha film çekmesin.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

sandman sesli

The Sandman Sesli Kitap Fragmanı: Neil Gaiman’ın Kült Serisi Ünlü İsimlerce Seslendiriliyor

Aşk 101 Osman Eşcinsel Karakter

Aşk 101 Osman Karakteri Eşcinseldi: Orijinal Senaryo Müdahale Sonrası Değiştirilmiş!