in ,

Michael B. Jordan’ın Yönettiği ve Başrolünde Yer Aldığı “Creed 3” Filminden Yeni Fragman

Creed 3 fragmanı paylaşıldı. Michael B. Jordan’ın yönettiği ve başrolde oynadığı devam filmi çok daha sert aksiyon sahneleriyle geri dönüyor.

Creed 3 Filminden Yeni Fragman: Michael B. Jordan Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Creed 3 fragmanı yayınlandı. Michael B. Jordan filmi yönetmek ve bir kez daha başrolünde yer almak için geri dönüyor.

Sylvester Stallone’lu Rocky serisinin devamı olarak hareket eden serinin ilk filmi 2015’te sinema salonlarına geldi. Yeni seri Michael B. Jordan tarafından canlandırılan Rocky’nin eski rakibi Apollo’nun oğlu Adonis Creed’i merkezine alıyor. Serinin ilk filmini, daha sonrasında Black Panther ile adını geniş kesimlere duyuran Ryan Coogler ve ikinci filmini ise yeni Transformes filmini de yöneten Steven Caple Jr. yönetmişti. Her iki film de ticari ve kritik anlamda başarı elde etmişti. Şimdi yeni bir film ile Michael B. Jordan’ın Adonis’i ve Jonathan Majors’ın Damian’ı Creed 3 için savaşa hazır.

Creed 3 Filminden Yeni Fragman: Michael B. Jordan Dönüyor

- Reklam -

Jordan, Creed’in devam filminde başrol haricinde yönetmen olarak da çifte görev üstleniyor. Adonis Creed’in arkadaşından rakibine dönüşen Damian Anderson rolünü üstlenen Jonathan Majors da ona katılıyor. Jordan ve Majors’a Adonis’in ortağı Bianca rolünde Tessa Thompson, Adonis’in amcası Little Duke Evers rolünde Wood Harris, Viktor Drago rolünde Florian Munteanu, Adonis’in annesi Mary Anne rolünde Phylicia Rashad ve “Pretty” Ricky Conlan rolünde Tony Bellew geri dönen isimler arasında yer alıyor. Ancak daha önce de açıklandığı üzere üçüncü film için geri dönmeyen, Rocky’nin eldivenlerini sonsuza kadar asmış gibi görünen Sylvester Stallone.

Vizyona girmesine bir aydan az bir süre kala MGM, Super Bowl sırasında kısa bir Creed III fragmanı yayınlamıştı. Şimdi ise filmin final fragmanı paylaşıldı. Görüntüler merakla beklenen boks üçlüsüne, yani Jonathan Majors’ın karmaşık düşmanı Damian “Dame” Anderson’ı çevreleyen filmden gelecek sert dövüşlere daha fazla bir bakış sunuyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Creed 3 Filminden Final Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Creed 3, 3 Mart 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak. Fakat bu bir son olmayacak. Jordan, üçüncü film hakkında yeni detaylar paylaşırken maceranın devam edeceğini de açıklamıştı.

Filmin son fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Constantine 2 Senaryo

“Constantine 2” Filmi Senaryo Aşamasında: İşte İlk Detaylar

Amerika Kuşları - Lorrie Moore

Modern Amerikan Edebiyatının Önemli Kalemlerinden Lorrie Moore’un Öyküleri “Amerika Kuşları” Kitabında Buluştu