in

Creed 3 Geliyor: Filmin Başına Michael B. Jordan Geçebilir

Creed 3 ufukta gözüktü. Filmin başrolü Michael B. Jordan, yönetmenlik koltuğunu da gözüne kestirdi. Ünlü oyuncu Stallone’nin izinden gidecek.

Creed 3 Michael B. Jordan
- Reklam -
- Reklam -

Rocky serisinin yeni nesil devamı niteliğinde olan Creed filmlerinde sıra 3. adımda. Orijinal seride Carl Weathers’ın canlandırdığı Apollo Creed’in oğlu Adonis Creed’i oynayan Michael B. Jordan yeni filmde yönetmenlik de yapmak istiyor.

2006’da vizyona giren Rocky Balboa’dan sonra Sylvester Stallone karakteri ve evreni 14 yıl boyunca emekli etmişti. 2015’te yayınlanan ilk Creed filmiyle efsanevi şampiyon bu sefer ringin yanında görev alarak beyaz perdeye dönmüştü.

Michael B. Jordan Creed filminden sonra MCU’ya girmiş, Black Panther’de Erik Killmonger’i canlandırmıştı. Bu iki film de Ryan Coogler tarafından yönetildi. 2018’de çıkan Creed II’de Jordan başrolle birlikte uygulayıcı yapımcılık da yapmış, film Steven Caple Jr. tarafından yönetilmişti. Rocky serisinin 8. filmi olan Creed 3 için Jordan yönetmenlik yapmak istiyor ve stüdyoyla görüşmelere başlamış.

- Reklam -

IMDb verilerine göre Creed 3 filmi oyuncu kadrosunda resmileşen şu an için üç isim bulunuyor: Michael B. Jordan (Adonis Creed), Tessa Thompson (Bianca) ve Phylicia Rashad (Mary Anne Creed).

Creed III 2022 yılı içerisinde vizyondaki yerini alacak.

Creed 3 Michael B. Jordan

Rocky serisinde başrolün yapım aşamasında etkin rol oynaması yeni bir şey değil. Stallone ilk filmin senaryosunu yazmış, beşinci filme kadar bütün filmlerin yönetmenliğini de üstlenmişti. Creed III’nin senaryosunu Zach Baylin hazırlayacak, yönetmen henüz duyurulmasa da Jordan şimdiden en büyük aday. Jordan en son 2019’daki Just Mercy filminde boy göstermişti. Seneye vizyona girecek olan Tom Clancy’s Without Remorse filminde de yer alacak aktör ayrıca Marvel’ın Disney+’ta yayınlanacak animasyon dizisi What If…?’te de seslendirme yapacak.

Creed 3 ile Birlikte Rocky Serisinin Geleceğinde Yeni Projeler Var

Rocky serisi gelecekte de aktif olmaya devam edecek. Stallone geçen aylarda Rocky IV’un yönetmen kurgusu ile yeniden karşımıza çıkacağını duyurmuştu. Bu yapım filmin ilk yayın tarihinden tam 35 yıl sonra 27 Kasım 2020’de yayınlanacak. Beyaz perdede boy gösterip göstermeyeceğini bilmiyoruz.

- Reklam -

Stallone ayrıca 2019’da yeni bir filmin senaryosu için çalıştığını da duyurmuştu. Karakter için bir veda olması planlanan filmde Balboa Amerika’ya yasa dışı yollardan gelip çıkamayan genç bir dövüşçüyle tanışıp arkadaş olacak. Film ikilinin gizlice Meksika’ya gidişiyle devam edecek. Stallone mayıs ayında hâlâ senaryonun üzerinde çalıştığını ama çekilip çekilmeyeceğini bilmediğini söylemişti.

Creed 3 Michael B. Jordan Sylvester Stallone

2019’un temmuz ayında Stallone bir de televizyon dizisi için çalışıldığını duyurmuştu. Film serisinden önceki bir dönemi anlatacak yapım çevrimiçi platformlardan birisinde yayınlanacaktı. Bu yapımdan uzun süredir haber gelmedi.

Rocky Balboa efsanesinin yeni adımlarıyla ilgili heyecanlı mısınız? Michael B. Jordan’ın başrolünde olduğu Creed serisini beğeniyor musunuz? 3. filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* The Addams Family Dizisi Tim Burton’a Emanet Edilebilir

Kaynak: Indie Wire

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Eski Dünya Seyahatnamesi - İlber Ortaylı

Eski Dünya Seyahatnamesi: İlber Ortaylı’dan Yeni Kitap

Quentin Tarantino Cadılar Bayramı Film Önerisi Peopletoys

Quentin Tarantino, Cadılar Bayramı İçin Film Önerdi: Peopletoys