in ,

Cruella Fragmanı: Emma Stone’lu Disney Filmi Yaklaşıyor

Cruella fragmanı yayınlandı. Oscar ödüllü Emma Stone’un başrolünde olduğu yeni Disney filmi, 101 Dalmaçyalı’nın kötü karakterine odaklanıyor.

Cruella Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Disney, Emma Stone’un başrolünde olduğu Cruella filmi için ilk fragmanı yayınladı. Oscar ödüllü oyuncu, 1970’lerin punk rock tarzı ile Cruella de Vil karakterine hayat veriyor.

Yayına aldığı dijital yayın servisi Disney+ ile sadece 14 ayda dört yıllık hedeflerine ulaşan ve 95 milyon aboneye ulaşan Disney, bir yandan sinema filmlerinde de çalışmalara devam ediyor. Stüdyo çok sevilen geçmiş filmlerini yeniden çekiyor ve daha modern bir revize etme trendiyle dönüştürüyor. Dumbo, Aladdin, The Lion King ve Mulan gibi filmlerden sonra sıra şimdi de 101 Dalmaçyalı’nın kötü karakteri Cruella’da.

Cruella aslında yeni bir proje değil. Emma Stone, 2016 yılında Bayan de Vil olarak projeye dahil oldu. Yani yaklaşık 5 yıl boyunca bu proje üzerinde çalışmalar sürüyordu. Yapım aslında 2020 yılı içerisinde gösterime girecekti. Ancak Koronavirüs pandemisi nedeniyle planlar değişti ve 2021’e yılına ertelendi. Sonuç olarak izleyicilerin paylaşılan ilk fotoğrafları görmesinin üzerinden yaklaşık bir buçuk yıl geçti.

- Reklam -

Walt Disney Studios kanalında “Zeki. Kötü. Biraz da deli,” cümlesiyle yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cruella Fragmanı | İZLE

YouTube video

Özellikle I, Tonya filmiyle tanınan Craig Gillespie tarafından yönetilen Cruella, 1970’lerin Londra’sında geçiyor ve Estella adında hevesli bir moda tasarımcısı olduğu dönemdeki ana karakterini takip ediyor. 2014’ün Maleficent’ine çok benzeyen film, Disney’in en tanınmış kötü karakterlerinden birinin kökenini anlatmayı amaçlıyor.

Stone’a Emma Thompson, Mark Strong, Joel Fry, Kirby Howell-Baptiste, Emily Beecham ve Paul Walter Hauser gibi ünlü isimler ediyor.

- Reklam -

Hayranlarının uzun süredir merakla beklediği yeni Disney filmi, 28 Mayıs 2021 tarihinde çıkacak. Şu an için Disney+’a gelip gelmeyeceği henüz belli olmayan yapımın tarihinde herhangi bir değişikliğe gidilmemesi, stüdyonun Mulan ile aynı yolu izleyebileceğini gösteriyor.

Yeni yayınlanan fragman olay örgüsü açısından pek bilgi vermiyor. Ancak eğer çıkış tarihinde bir değişiklik olmazsa, yakın zamanda yeni bir fragmanın daha geleceği tahmin ediliyor.

Yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Emma Stone’un Cruella tasviri hoşunuza gitti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for leydiandromeda leydiandromeda dedi ki:

    Biraz Joker havası mı aldım ne… Yalnız Emma Stone harika bir seçim olmuş, sırf onun için bile izlenir. :clap:t3:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kargalar Büyücüsü - Ngügi wa Thiong’o

Kargalar Büyücüsü: Hayali Afrika Ülkesinde Fantastik Bir Diktatörlük Hikâyesi

Dolunay Ayini - Özlem Ertan

Dolunay Ayini: Özlem Ertan’dan Antik Dönemlere Uzanan Yeni Bir Macera