in ,

Cruella’dan Emma Thompson’ın Karakterine Odaklanan Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Cruella filminin ikinci fragmanı yayınlandı. Yeni görüntüler, Emma Thompson ve Emma Stone’un karakterleri arasındaki çekişmeyi gözler önüne seriyor.

Cruella fragmanı Emma Stone
- Reklam -
- Reklam -

Cruella filminin ikinci fragmanı yayınlandı. Disney’in yaklaşmakta olan Emma Stone ve Emma Thompson’lı macerası için yayınlanan yeni görüntüler, sapkın kötülük dünyasının daha da derinlerine dalıyor.

Disney stüdyoları, sevilen eski filmlerini yeniden çekme eğilimini sürdürmeye devam ediyor. Emma Stone’un başrolünde yer aldığı Cruella, sadece hevesli bir moda tasarımcısıyken kötücül Cruella de Vil karakterine dönüşen Estella’nın köken hikâyesini konu ediniyor. Bu karakteri daha önce 101 Dalmaçyalı filminde ve 2000 yılında yayınlanan devam filminde Glenn Close canlandırıyordu. Close yeni Disney filminde yönetici yapımcı olarak yer alıyor.

2016 yılından bu yana geliştirilmekte olan Cruella, nihayet vizyona girmeye hazır. Koronavirüs salgını nedeniyle normalde 2020 yılında gösterime girecek olan proje, bu yıla ertelenmişti. Filmin ilk fragmanı geçen şubat ayında yayınlanmıştı. Şimdi de hayranların merakla beklediği maceradan, özellikle de Emma Thompson’ın canlandırdığı Baroness karakterine odaklanan yeni bir fragman daha geldi.

- Reklam -

Yeni Cruella Fragmanı | İZLE

YouTube video

Film için yayınlanan ikinci uzun fragman, özellikle Emma Thompson’ın Baroness’i ile Emma Stone’un Cruella’sı arasında yaşanan çekişmeye odaklanıyor. Ünlü moda tasarımcısı Baroness’in işletmesinde Estella adıyla çalışmaya başlayan Cruella, köken hikâyesi boyunca gerçek ve kötücül kimliğini kazanıyor.

Cruella, 28 Mayıs 2021 tarihinde beyaz perdeye gelecek ve sinemalarda gösterime girmesinin yanı sıra Disney+’ta Premier Access yayını alan filmlerden biri olacak. Filmde Stone ve Thompson dışında Mark Strong, Joel Fry, Kirby Howell-Baptiste ve Paul Walter Hauser gibi isimler rol alıyor.

- Reklam -

Hayranlar ilk fragman yayınlandıktan kısa bir süre sonra Cruella’nın solo macerasını Joaquin Phoenix’in başrolünde yer aldığı Joker macerasına benzetmişlerdi. Hatta film için kısa sürede “Disney’in Joker’ı” tanımını kullanmaya başlamışlardı. Hem Stone hem de filmin yönetmeni Craig Gillespie konuyla ilgili açıklamalar yapmış; ton olarak benzeşiyor gibi görünse de birbirinden çok farklı yapımlar olduklarını vurgulamışlardı.

Yayınlanan ikinci fragmanı sizler nasıl buldunuz? Emma Stone’un yanı sıra Emma Thompson’ın karakteri yansıtması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Üç Kelimelik Dünya: Aşklar, Oyunlar, Duygular - Osman Palabıyık

Üç Kelimelik Dünya: Aşklar, Oyunlar ve Duyguların Arka Bahçesinde Gezintiye Çıkın

Bronte Kardeşler Uğultulu Tepeler Bozkır

Bronte Kardeşler’e İlham Olan Bozkırlara İnşa Edilmek İstenen Konut Projesi Tepki Çekti