in ,

91 Yaşındaki Clint Eastwood’un “Rodeo Yaptığı” Cry Macho Filminden Fragman Yayınlandı

Cry Macho fragmanı yayınlandı. Yönetmen ve başrol olarak yapımda yer alan Clint Eastwood yıllara meydan okumayı sürdürüyor.

Cry Macho fragmanı Clint Eastwood
- Reklam -
- Reklam -

Cry Macho fragmanı yayınlandı. Clint Eastwood 91 yaşında ve hâlâ sinemaya emek vermeye devam ediyor. Yönetmenliğini üstlendiği ve başrol olarak görev aldığı yapımda, kendisini bir rodeo yıldızı olarak izleyeceğiz.

1930 yılında San Francisco’da dünyaya gelen Eastwood, oyuncu ve yönetmen kimliği ile aktif olarak beyaz perde için emek harcamaya devam ediyor. 1950’li yıllardan beri sinemanın bir parçası olan Eastwood, 70 yılı aşkın süredir aktörlük ve 50 yıldır da yönetmenlik yapıyor. Aynı zamanda yapımcı ve besteci olarak da sinemanın parçası olmayı sürdürüyor.

Eastwood’un son filmi Cry Macho için tanıtım faaliyetleri başlamış durumda. Ünlü aktör, daha önce birçok kişinin denediği ancak başarısız olduğu yerlere adım atıyor. N. Richard Nash’n 1975 yılında yayımlanan neo-western kitabından uyarlanan birçok yapım vardı. Bu yapımlarda Roy Scheider, Burt Lancaster, Pierce Brosnan ve Arnold Schwarzenegger gibi isimler yar aldı. Ancak hiçbiri beklenen ilgiyi göremedi. Şimdi ise hem yönetmenlik koltuğunda oturan hem de başrolde oynayan 91 yalındaki Clint Eastwood’un filmi Cry Macho geliyor. Yayınlanan fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

- Reklam -

Cry Macho Fragmanı | İZLE

YouTube video

Eastwood, filmde bir zamanlar madalyalı olan bir eski bir rodeo yıldızını ve emekli at yetiştiricisini canlandırıyor. Ancak karısını ve çocuğunu kaybeden rodeo, kendini alkole veriyor. Film, rodeo yıldızının eski patronunun küçük oğlu Rafo’yu Meksika’dan eve getirmeyi kabul eişinin ve ardından başlayan maceraları konu ediniyor.

Clint Eastwood, Entertainment Weekly’ye verdiği röportajda filmi şu cümle ile tanımladı:

“Hayatının bir bölümünde zor zamanlar geçirmiş ve sonra beklenmedik bir şekilde başka bir meydan okuma ile ön plana çıkarılmış bir adamın hikâyesini anlatıyor. Normalde asla yapmayacağı bir şeyi yapıyor, çünkü sözünün eri bir adam. Bir şeyleri takip ediyor. Ve hayatına yeniden başlıyor.”

- Reklam -

Film, 17 Eylül 2021 tarihinde hem sinemalarda hem de diğer tüm WB filmlerinde olduğu gibi aynı anda HBO Max’te gösterime girecek.

Clint Eastwood’un yeni filmi Cry Macho için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? 91 yaşındaki ünlü aktörün hâlâ sahalarda olması sizlere neler hissettiriyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Indiewire

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for epiryanu epiryanu dedi ki:

    Eastwood sen bir efsanesin. Morricone ve sana hep dua ettim. Bazı insanlar ölümsüz olmalı, çünkü onların varlığı hayatı daha anlamlı kılıyor. Morricone’yi en son 2018 de Arena di Verona’da canlı olarak ağlaya ağlaya dinlemiştim. Orada olmanı çok istemiştim. The Ecstasy of Gold’u ne zaman dinlesem, The Good The Bad The Ugly ve The Unforgiven geliyor. Bu filmin fragmanı da bana epeyce Unforgiven havası sezdirdi. 91 yaşında belki de son filmi bu film.

  2. Avatar for epiryanu epiryanu dedi ki:

    Play it again Sam!

  3. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Bu adam son nefesini film setinde verecek kesinlikle.

  4. Avatar for epiryanu epiryanu dedi ki:

    Kesinlikle öyle. Dalida’nin “Mourir Sur Scéne” şarkısını sana ve üstat Eastwood’a armağan ediyorum dostum :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Bad Batch 2. Sezon

The Bad Batch 2. Sezon Onayı Geldi: Star Wars Dizisi Devam Ediyor

Crunchyroll Abone Sayısı

Anime Yayın Servisi Crunchyroll 5 Milyon Aboneye Ulaştı