in

Daisy Ridley, “Rise of Skywalker”dan 15 Yıl Sonra Geçecek Yeni Star Wars Filmiyle Rey Rolüne Geri Dönüyor

Daisy Ridley, yeni Star Wars filmi ile rolünü yineleyecek. Rise of Skywalker’dan 15 yıl sonrasını konu alacak yapımın çalışmaları başladı.

Daisy Ridley, Yeni Star Wars Filmine Katıldı
- Reklam -
- Reklam -

Daisy Ridley, bir kez daha Rey karakterini canlandırmaya hazırlanıyor. 2019’un sonlarında vizyona giren The Rise of Skywalker’dan 15 yıl sonrasını anlatacak yeni Star Wars filmi duyuruldu.

Lucasfilm yeni bir duyuruyla Skywalker’ın Yükselişi’nden 15 yıl sonra geçecek ve Daisy Ridley’nin Rey Skywalker rolüne geri döneceği filmi açıkladı. Henüz ismi açıklanmayan yapım, Rey’in liderliğinde yeni bir Jedi Düzeni’nin kurulmasına odaklanacak ve Ms. Marvel’ın yönetmeni Sharmeen Obaid-Chinoy tarafından yönetilecek. Rey filmde Jedi Ustası unvanını üstlenmiş durumda.

Ridley son olarak Skywalker’ın Yükselişi’nde görülmüş ve karakteri filmin sonunda büyükbabası Sheev Palpatine’i (Ian McDiarmid) yenmesinin ardından Skywalker adını almıştı. Devam üçlemesi onun karakteri ve Adam Driver’ın Kylo Ren’ine karşı savaşırken Han Solo (Harrison Ford), Leia Organa (Carrie Fisher) ve Luke Skywalker (Mark Hamill) ile güçlerini birleştirerek hiç kimseden Jedi’a yükselişi üzerine kuruluydu.

- Reklam -

Daisy Ridley, Yeni Star Wars Filmine Katıldı

Rey rolünde geçirdiği zaman hakkında konuşan Ridley daha önce şunları söylemişti:

“Son filmde benim için ilginç olan şey, bir kahraman olup hiçbir yerden gelmeyebileceğin ya da bir kahraman olup kelimenin tam anlamıyla evrendeki en kötü insandan gelebileceğindi. Anne ve baban değilsin, büyükannen ve büyükbaban değilsin, soyundan değilsin ve senden önceki nesiller değilsin.”

Daisy Ridley’li Yeni Star Wars Filmi 2025’te Çıkabilir

40 yılı aşkın bir süredir devam eden Skywalker efsanesinin son bölümü olan ve Star Wars evreninin geri kalanının üzerine inşa edildiği temel olan Skywalker’ın Yükselişi ABD gişe hasılatında 500 milyon dolar ve dünya çapında 1 milyar dolar sınırını aşmasına rağmen eleştirmenlerden ve bazı hayranlardan olumsuz eleştiriler almıştı. Daisy Ridley için role dönüş, oyuncuya Yıldız Savaşları evrenindeki bazı yanlışları düzeltme şansı da sunacak.

- Reklam -

Star Wars Celebration 2023 etkinlikleri kapsamında duyurulan filmin ne zaman vizyona gireceği ya da filmde başka hangi oyuncuların yer alacağı ise henüz açıklanmadı.

Daisy Ridley, Yeni Star Wars Filmine Katıldı

Etkinlikte onaylanan tek film bu değil. Kathleen Kennedy zaman çizelgesini genişleteceklerini doğruladı. James Mangold’un filmi Jedi’ların başlangıcına ve gücün ilk keşfine odaklanacak. Dave Filoni de “destansı bir savaş” olarak adlandırılan bir The Mandalorian filmini yönetecek.

Daisy Ridley’in yeniden Rey rolüne dönecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Bence bu hikaye devam etmese daha iyi.

  2. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Hayıııııııııııııırrrrrrrrrrrrrr

  3. Avatar for malmhauss malmhauss dedi ki:

    kişisel fikrim çok kötü olacağı yönünde ve bence böyle düşünen tek ben değilim.

  4. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:


    Yani ben kimsenin Rey’in hikayesini beğendiğini düşünmüyorum hatta son filmin sonunda ‘Yürü git ya, Skywalker Saga’sının içinden kurşun gibi geçip,mezar taşını diktin’ demiştim.

  5. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    Biz unutmaya çalışıyoruz bunlar gözümüze sokmaya çalışıyor.

    Halka yönelik bir ürün üretip, hiç beğenilmemesine rağmen ürünün kötü olduğunu kabul etmeyip iyi olduğunda ısrarcı olmanın kibirden başka bir açıklaması olamaz. Bu derece kibir de başarısız olmak için fazlasıyla yeterli.

    Bence Disney ve LucasFilm kendi başarısızlıklarını gizlemek için böyle hamleler yapıyor çünkü muhtemelen son üçlemenin fiyasko olduğunu kabul ederlerse ve Rey hikayesinden vazgeçerlerse yöneticilerin başarısızlığı olarak görülecek.

    Başarısılığını kabul edip bundan ders çıkarmadan nasıl ilerleme olacak?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Drizzt Do'Urden Film

Drizzt Do’Urden Yeni D&D Filmiyle Beyaz Perdeye Adım Atabilir

Star Wars: Dawn of the Jedi Film

Jedi’ların Doğuşunu Konu Alan “Star Wars” Filmi “Dawn of the Jedi” Geliyor