in

Damon Lindelof Yeni Bir Star Wars Filmi Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Damon Lindelof yeni bir Star Wars filmi üzerinde çalışıyor olabilir. Watchmen ve Lost dizilerinin yaratıcısı, Yıldız Savaşları evrenine katılmak üzere.

Damon Lindelof Yeni Star Wars Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Damon Lindelof yeni bir Star Wars filmi ile izleyicinin karşısına çıkabilir. Watchmen ve Lost dizilerinin başındaki isim Yıldız Savaşları evrenine katılmaya hazırlanıyor.

Star Wars evreni genişlemeye devam ediyor. Lost ve 9 bölümlük Watchmen dizilerinin arkasındaki isim Damon Lindelof çok çok uzaktaki galakside geçecek yeni bir film üzerinde çalışıyor olabilir.

J.J. Abrams ile birlikte gizem türüne yeni bir soluk katan Damon Lindelof, Star Wars evrenine dahil olmuş olabilir. The Ankler’ın haberine göre ünlü yapımcı Yıldız Savaşları evreninde geçen yeni bir yapım üzerinde çalışıyor. Bununla birlikte Lindelof geçen yıl yaptığı bir röportajda evrene dahil olmayı çok istediğini söylemişti:

- Reklam -

“Bir noktada, ama hemen yarın değil, Star Wars evreninde bir şeyler ortaya çıkarmayı çok isterim. Belki bundan on yıl sonra, artık evren mahvoldu diye kızılamayacağı bir dönemde bunu yapmak isterim. Muhteşem bir şey olurdu.”

Lucasfilm Damon Lindelof Hakkında Resmi Bir Açıklama Yapmadı

J.J. Abrams’ın plansız bir şekilde çektiğini itiraf ettiği son Star Wars üçlemesinden sonra, LucasFilm beyaz perdede yüzünü güldürebilecek bir yapıma imza atamamıştı. Ancak şirket diğer tarafta The Mandalorian, The Book of Boba Fett gibi dizilerle ve Bad Batch, Star Wars: Visions animasyonlarıyla izleyiciyi evrende tutmayı başardı. Yönetmen Abrams’ın eski çalışma arkadaşları Lindelof’un Yıldız Savaşları serisinin filmler yönündeki bu kötü şansını kırabileceği düşünülüyor. Her ne kadar ikili “Mystery Box” adını verdikleri senaryo kurgusu üzerine eserler üretse de, The Leftovers yapımcısı sinematik dili ile Abrams’tan ayrılıyor.

Tüm bunlara rağmen Lucasfilm ya da Disney ünlü yapımcı ve senaristin evrene dahil olduğuna dair resmi bir açıklamada bulunmadı.

damon lindelof yeni star wars filmi

- Reklam -

Bununla birlikte Star Wars hayranları yaklaşan Obi-Wan Kenobi dizisini bekliyor. Geçen günlerde yayınlanan ilk fragman Evan McGregor’u yeniden Jedi ustası Kenobi rolüne davet ediyor. Diğer taraftan Hayden Christensen de Darh Vader olarak ekranlara dönüyor. Kadroda yer alan diğer isimlerden bazıları ise Moses Ingram, Kumail Nanjianı, Rupert Friend ve Sung Kang.

Star Wars evreninin en yeni yapımı Obi-Wan Kenobi 25 Mayıs 2022 tarihinde Disney+ üzerinden izleyivi ile buluşacak. Yeni Star Wars filmi hakkında ise henüz resmi bir detay verilmeli.

Siz Damon Lindelof’un Star Wars evrenine dahil olma ihtimali hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Inverse

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

müze gezileri sınav sonuçları etki

Müze Gezilerinin Sınav Sonuçları Üzerinde Etkisi Olmadığı Ortaya Çıktı

morbius spider-man

Morbius Filminde Spider-Man Gözükecek mi? Jared Leto Konuştu