in

Damsel Filmi Millie Bobby Brown ile Geliyor

Damsel filminin başrolü Millie Bobby Brown oldu. Netflix’in yeni fantastik projesinde, Stranger Things ve Enola Holmes yıldızı da yer alıyor.

Millie Bobby Brown Harry Potter
- Reklam -
- Reklam -

İki kez Primetime Emmy adayı olan ve SAG Ensemble ödüllü Millie Bobby Brown, Netflix’in fantastik projesi Damsel filminde rol almaya hazırlanıyor.

En son yine bir Netflix yapımı olan ve Sherlock Holmes’ün kız kardeşinin macerasının anlatıldığı Enola Holmes’te rol alan Millie Bobby Brown; filmde oynayacak olmanın yanı sıra yapımın uygulayıcı yapımcılığını da üstlenecek. Yönetmen koltuğuna da 28 Weeks Later yapımından tanıdığımız Oscar adayı olarak gösterilmiş İspanyol yönetmen Juan Carlos Fresnadillo oturacak. Joe Roth ve Jeff Kirschenbaum yapımcılığı üstlenecekken Brown’a uygulayıcı yapımcılık konusunda Mazeau, Zack Roth ve Chris Castaldi eşlik edecek.

Damsel filminde Prenses Elodie’yi canlandıracak olan Millie Bobby Brown, Prens Henry’yle evleneceğini düşünürken aslında bir ejderhaya kurban edilmek üzere olan bir kızın hikâyesini konu edinecek.

- Reklam -

Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown, yine Netflix’te yayınlanan ve kendisinin dünyaca ünlenmesini sağlayan Stranger Things dizisiyle iki kez Emmy ödülüne aday gösterilmişti. 2017’de yine aynı diziyle SAG ödülünü kazandı ve yeniden SAG’da iki kez daha aday gösterildi.

Damsel Filminin Çekimlerine Önümüzdeki Yıl Başlanması Bekleniyor

Eylülde rol aldığı son proje olan Enola Holmes, açıklanan verilere göre 1.17 milyar dakika civarında izlenmişti. Bu da izleyici sayısı olarak yaklaşık 9 milyonluk seyirci anlamına geliyor. Bu oranla, Netflix orijinal serileri arasındaki ilk hafta izlenme oranı rekorunu kırmıştı. Oyuncu ayrıca 2021’de vizyona girmesi planlanan ve Warner Bros. ve Legendary ortak yapımı olacak Godzilla vs. Kong filminde de rol alacak. Söz konusu proje, dünya çapında 386 milyon dolarlık hasılat elde etmeyi başarmış olan Godzilla: King of the Monsters’ın devam filmi olarak planlanıyor.

- Reklam -

Millie Bobby Brown Godzilla Damsel

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu, gelecekte de birçok projede yer alacak gibi görünüyor. Damsel dışında Godzilla projesinde de yer alacağının şimdiden belli olmuş olması, oyuncunun başarısını gözler önüne seriyor. Genç isim, daha önce Amy Winehouse’u da canlandırmak istediğini açıklamıştı.

Millie Bobby Brown’ın Damsel ve diğer projeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Damsel’ın hikâyesi ve açıklanan yönetmeni, filmin kalitesi açısından sizi umutlandırdı mı? Tüm düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Suicide Squad Sylvester Stallone

Sylvester Stallone, The Suicide Squad Kadrosuna Dahil Oldu

Thor guardians of the galaxy

Thor: Love and Thunder Filminde Guardians of the Galaxy Üyeleri Yer Alacak