in ,

Danny DeVito, Yıllar Önce Canlandırdığı Penguin Karakteri için Bir Macera Yazıyor

Danny DeVito, 1992’de Batman Returns filmiyle hayat verdiği Penguin karakterini anlatan bir çizgi roman macerası kaleme alacak. Gotham City Villains Anniversary Giant serisi başlıyor.

Danny DeVito penguin çizgi roman
- Reklam -
- Reklam -

Danny DeVito, Batman Returns filminde canlandırdığı Penguin karakterine farklı bir şekilde geri dönmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu yeni yayımlanmaya başlayacak Gotham City Villains Anniversary Giant adlı çizgi roman serisinin ilk sayısında yazar koltuğuna oturacak.

1992 yılında beyaz perdede yayınlanan Batman Returns belki de Gotham şehrinin karanlıklarında dolaşan suç dehalarını ve kötülerini en iyi şekilde aktarmış eserlerden birisiydi. Tim Burton’ın oldukça beğenilen Batman filminin devamı niteliğindeki eser bize birçok suç dehasını tanıtmıştı. Tabii ki bu kötülerin arasında çizgi roman karakteri Penguin’i başarılı bir şekilde aktaran Denny DeVito da bulunuyordu.

Sevilen oyuncu sadece kostümü ile değil aynı zamanda Penguin’in acımasız ama korkak karakterini de ekrana başarıyla yansıtmıştı. Danny DeVito ise şimdilerde Penguin rolüne daha farklı bir şekilde geri dönüyor. 1941 yılında Detective Comics adı altında ilk defa gördüğümüz Penguin karakterinin 80. Yıldönümünü kutlamak için yeni bir çizgi roman kaleme alıyor. Gotham City Villains Anniversary Giant serisi Danny DeVito’nun yazarlığını yaptığı, suç baronu Oswald Cobblepot’u konu alan sayı ile başlayacak.

- Reklam -

Danny DeVito ile Gotham City Villains Serisi Kötülere Söz Verecek: İlk Durak Penguin

Gotham City Villains Anniversary Giant serisi bu sefer Gotham şehrini farklı bir pencereden bize anlatmayı hedefliyor. Şehrini her zaman kötülerden korumaya çalışan karanlıkların içindeki Batman yerine bu sefer hikâyenin ana kahramanları kötüler olacak. Okurlar olarak bizler de bu süper kötülerin anlatımıyla olayları dinleyeceğiz.

Danny DeVito penguin gotham city villians

Korkuluk, Ra’s al Ghul, Mad Hatter ve orijinal Red Hood gibi birçok karakter kendi hikâyelerini anlatma fırsatı bulacak. DC Comics tarafında yapılan serinin kısa özeti ise şu şekilde:

Gotham şehri belki Karanlık Şövalye tarafından korunuyor fakat bu büyük şehir DC Evreni’nin gördüğü en ölümcül ve en acımasız kötüleri tarafından ele geçirilmiş durumda. İşte, DC Comics Batman’in en ölümcül düşmanları tarafından yazılmış ve çizilmiş bu dev seriyi gururla sunar. 2021 yılı Korkuluk, Zehirli Sarmaşık, Ra’s al Ghul, Talia al Ghul, Deli Şapkacı, Killer Moth gibi karakterleri oldukça tehlikeli şekillerde geri getirecek. Ayrıca ilk sayı Penguin karakterinin yıldönümünü kutlayacak. Serinin yazarlığını ise Batman Returns filminin yıldızı, Oswald Cobblepot karakterini canlandıran Danny DeVito yapacak!”

- Reklam -

Danny DeVito dışında Gotham City Villains Anniversarry Giant serisinin yazarlık koltuğunda farklı isimler de yer alıyor. Bu isimler arasında Wes Craig ile birlikte G. Willow Wilson, Phillip Kennedy Johnson, Joshua Williamson, Stephanie Phillips, Dan Watters ve Mairghread Scott yer alıyor. Serinin çizerleri ise Dan Mora, Emma Rios, Riccardo Federici, Max Raynor, Max Fiumara, Skylar Patridge, Ariela Kristantina, Khary Randolph, Jill Thompson, Christian Ward ve Gabriel Walta olarak açıklandı. Danny DeVito’nun kadrosunda bulunduğu ilk sayının çizerleri ise henüz açıklanmadı.

Serinin ilk sayısının 96 sayfa olması bekleniyor. Çizgi romanın satışları ise 30 Kasım 2021 tarihinde başlayacak.

Siz Gotham City Villains serisinin ilk sayısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Korku Filmleri: En Dehşet Verici 10 Karakter

Korku Filmlerinin En Dehşet Verici 10 Karakteri

Denis Villeneuve, Dune Marvel

Denis Villeneuve: “Dune’u Televizyondan İzlemek, Banyo Küvetinde Sürat Teknesi Kullanmaya Benzer”