in

Daredevil, Spider-Man 3 Filmi ile Geri Dönüyor

Daredevil, Spider-Man 3 filmi ile Marvel Sinematik Evreni’ne katılıyor. Charlie Cox’un sevilen karakteri tekrar canlandıracağı iddiaları hayranları şimdiden heyecanlandırdı.

Daredevil Spider-Man 3
- Reklam -
- Reklam -

Daredevil, Spider-Man 3 ile Marvel Sinematik Evreni’ne katılabilir! Marvel Studios ve Sony, Charlie Cox’u Örümcek Adam filmiyle bir kez daha karizmatik karakter rolüne büründürmeye hazırlanıyor.

Charlie Cox, ilk olarak 2015 yılında Netflix’te yayınlanan Daredevil dizisinde karakteri canlandırmıştı. Netflix’in Marvel’la olan anlaşmasında ilk dizi olarak gelen yapım hayranlar tarafından oldukça sevildi ve toplamda 3 sezon sürdü. Ayrıca The Defenders’daki diğer New York City merkezli süper kahramanların ekibine katıldı. Daredevil, 3. sezon sonrası iptal edildi. Ancak Marvel Studios, Matt Murdock’u kendi projelerinde kullanabilmek ve karakterin haklarını geri alabilmek için iki yıl beklemek zorunda kaldı.

Şimdilerde Marvel ve Sony, Spider-Man 3 çekimleri ile uğraşıyor. Üstelik yeni çıkan haberlere bakacak olursak inanılmaz bir macera bizleri bekliyor. Yeni Örümcek Adam filmi bizlere sadece Tom Holland’ı değil, aynı zamanda eski seride Peter Parker’ı canlandıran yıldızlar Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ı da geri getirecek. Bununla birlikte, yine eski serilerde Doctor Octopus rolüyle yer alan Alfred Molina, Electro rolüyle Jamie Foxx, Mary Jane Watson rolüyle Kirsten Dunst ve son olarak Gwen Stacy rolüyle Emma Stone da yeni filmde gözükecek isimler arasında bulunuyor. Tüm bunların yanında Benedict Cumberbatch de Doctor Strange rolüyle yapımda yer alacak.

- Reklam -

Spider Man 3 Daredevil Charlie Cox

Spider-Man 3, Daredevil Karakterini Nasıl Geri Getirecek?

Şimdi ise belki de tüm bunlardan daha fazla heyecanlandıran bir haber geldi. Murphy’s Multiverse sitesi, güvenilir ve sağlam kaynaklardan aldığı haberi paylaşarak Charlie Cox’un Daredevil rolüyle Spider-Man 3 filminde yer alacağını belirtti. Sitenin kaynaklarına göre anlaşma aylar öncesinden yapılmış durumda. Yani bu, geçen nisan ayında çıkan duyum haberlerini de doğrular nitelikte. Her ne kadar söz konusu iddialar kısa süre sonra Charlie Cox tarafından yalanlansa da, sonuç olarak Netflix’le olan anlaşmanın sonlanması ile karakterin tam da çekimlerin başlaması ile boşta kaldığını gösteriyor.

Yayınlanan haberde karakterin üçüncü yapımda yer alacağı dışında herhangi bir bilgi yer almıyor. Ancak Daredevil’in bir diğer görevi ile, yani avukat Matt Murdock kişiliği ile Peter Parker’ın yardımına gelebileceği uzun zamandır tahmin ediliyor.

- Reklam -

Spider-Man 3 Daredevil

Murdock’un bir avukat olarak Peter’a yardım etmesi, Marvel Studios’un Daredevil’ı MCU’ya resmen getirmesinin en kolay yolu gibi gözüküyor. Böylece daha sonra karaktere özel solo bir film veya dizi hazırlanabilir.

Peki ya sizler 17 Aralık 2021’de çıkacak olan Örümcek Adam 3’te Daredevil’ın ya da en azından Matt Murdock’ın gözükeceğini düşünüyor musunuz? Teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Örümcek hisleri ve ekolokasyon birleşecek. :smiley:

  2. Avatar for narpal narpal dedi ki:
    1. Filmden sonra Sony bu Spider verse olayını yeni bir üçleme ile devam ettirecek diye okumuştum bir yerde.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Clarice Fragmanı - Kuzuların Sessizliği

Clarice Fragmanı: Kuzuların Sessizliği Sonrasını Anlatacak Dizi Ufukta Gözüktü

Cobra Kai 3. sezon fragmanı

Cobra Kai 3. Sezon Fragmanı: Karate Kid Efsanesi Devam Ediyor