in ,

David Tennant, Star Trek Evrenine Katılmak İstiyor

David Tennant, Star Trek evrenine katılabilir. Doctor Who’nun sevilen ismi Uzay Yolu dünyasına dahil olmak konusunda istekli.

david tennant uzay yolu
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Who dizisinin 10. doktoru olarak akıllara kazanan David Tennant, George Takai ile yaptığı sohbette Star Trek evrenine katılmakla ilgilendiğini söyledi.

BBC’nin uzun soluklu dizilerinden Doctor Who’nun en sevilen doktorlarından biri olarak akıllarda kalan Tennant, Star Trek ve diğer büyük everenlere katılmaya çok hevesli olduğunu açıkladı. İskoç aktör geek evrenindeki büyük bir çoğunluğun sevgilisi konumunda.

David Tennant, Teenage Mutant Ninja Turtles (Fugitoid), Jessica Jones (Kilgrave), Good Omens (Crowley), Harry Potter (Barty Crouch Jr.) ve hatta Star Wars (Huyang) gibi dizi ve filmlerde hem coşkulu hem de rolüne sıkıca bağlı bir oyuncu olarak tanınıyor.

- Reklam -

50 yıldan fazla süredir ekranlarda olan Star Trek, birçok başarılı aktörün yeteneklerini ekranlara taşıdı. Bunlar arasında William Shatner, Leonard Nimoy ve Patrick Stewart gibi iyi bilinen isimlerle birlikte listede Benedict Cumberbatch ve Idris Elba gibi oyuncular da var. Şimdi de bu yıldızlar geçidi listeye David Tennant da katılabilir.

david tennant

Tennant, Reddit’te bulunan “Bana Herhangi Bir Şeyi Sor” (AMA) etkinliğinde hayranlardan sorular alırken Uzay Yolu’na olan ilgisinden bahsetti. Sorular arasında bir izleyici Tennant’a katılmak isteyeceği belirli bir dizi olup olmadığını sordu. Başarılı oyuncu da hızla Star Trek’e katılmakla ilgilendiğini belirtti. Seride rol alan George Takei ile yaptığı konuşmayla ilgisinin bu evrene doğru çekildiğini söyledi.

David Tennant, Star Trek Evreninde Hangi Karakteri Canlandırabilir?

Tennant için iyi haberlerden birisi gelecekte çıkacak Star Trek projelerinde seçim sıkıntısı olmaması. Star Trek, CBS All-Access’ta Star Trek: Discovery ve Star Trek: Picard gibi önemli dizilere sahip. Ek olarak evrene eklenmek üzere geliştirmekte olan yeni diziler de var. Aynı zamanda Paramount, bu büyük eseri ekranda canlandırmak için olası üç Star Trek filmini tartışıyor.

- Reklam -

Doctor Who, Jessica Jones ve bu tarz birçok dizide oynaması sayesinde aksiyon, bilimkurgu ve fantastik gibi türlerde bol miktarda deneyime sahip olan Tennant ayrıca seslendirme olarak da çok güçlü biri. Belki de kısa süre önce prömiyeri yapılan animasyon dizisi Star Trek: Lower Decks’te bir yeri olabilir.

david tennant star trek

Tennant’ın Doctor Who’daki rolü, onu Star Trek’de Q için dikkat çekici bir aday yapmakta. Ancak olağanüstü boyutlu, her şeye gücü yeten karakter; John de Lanice tarafından muazzam bir şekilde oynandığı için, Star Trek’in Q’nun baş düşmanı olarak Tennant’ı içeren yeni bir film hazırlaması muhtemelen daha ideal olacaktır. Alternatif olarak Q ve Trelane’in oğlunu da canlandırabilir. Bu durumda Tennant, merkez ve Kelvin zaman çizelgesi arasında giderken Pike’ı ele geçiren âsi, gri bir karakteri de canlandırabilir.

Oyuncunun evrene katılması durumunda sizce hangi rol daha uygun olur? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Star Trek: Strange New Worlds: Pike ve Spock Yeni Maceralarıyla Geliyor

Kaynak: Screen Rant

Ömer Faruk Avcı

19 yaşında, Eskişehir doğumlu. Hayallerim oldukça sayısal işlerde olsa da edebiyata ve yazarlığa tutku ve sevgiyle bağlı biriyim. Her alanda herkesten bir şeyler öğrenmeyi ve kendime bir şeyler katmayı çok seviyorum. Devam ettirmekte olduğum bir fantastik serim olmakla beraber aklımdan geçen her konuda içerik üretmeyi seviyorum ve bunları paylaşmak için her zaman can atıyorum. Ayrıca tam bir kahve aşığıyım.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Yine doktor sıfatı üstlenmiş bir karakteri oynamasını arzu etmem. Ne de olsa, Star Trek evreninde kendi sınırlarını aşarak harikalar yaratmış bir Doktor’umuz vardı.

    Star Trek: Voyager’ın sivri dilli ve işini bilir sanal acil durum programı The Doctor, Robert Picardo.

  2. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Kötü karakterlerde de rol almıştı sanırım Tennant. Star Trek’te de kötü bir rol alacağını düşünüyorum ben.

  3. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Mümkün. Eh, zaten İngiliz. Malum, en etkileyici baş kötüler İngiliz oyunculardan çıkıyor. Memleketlerinin havasından mıdır, suyundan mıdır ne. :sweat_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kelime Köken: Kelimeler, Hikâyeler, Efsaneler Mehmet Emin Katırcı

Kelime Köken: Sözcüklerin Ardındaki Hikâye ve Mitler Aydınlanıyor

Çoksatar Kitaplar İdeal Erkek Tipi Edebiyat

Çoksatar Kitaplarda İdeal Erkek Tipi: Gurur ve Önyargı, Alacakaranlık ve Grinin Elli Tonu