in

DC, Amber Heard’ün “Aquaman 2” Kontratını Bozdu: Oyuncunun Filmde Ne Kadar Süre Yer Alacağı Belli Değil

DC, Amber Heard’ün Aquaman 2 kontratını bozdu. Johnny Depp ile olan davanın gidişatı, oyuncunun yeni filmdeki ekran süresini ciddi oranda değiştirdi.

dc amber heard aquaman 2 kontrat
- Reklam -
- Reklam -

DC, Amber Heard ile Johnny Depp arasındaki davayı yakından takip ediyor. Oyuncunun Aquaman 2 kontratı bozulmuş durumda ve Heard’ün ekran süresinin ciddi oranda düştüğü söyleniyor.

Amber Heard geçen çarşamba günü Johnny Depp ile olan duruşmasında yaptığı açıklamasında DC tarafından kontrattan çıkarıldığını söyledi. Aquaman and the Lost Kingdom filminin kadrosunda Mera karakterini canlandıran oyuncu son aşamada kaç sahnesinin beyaz perdeye çıkacağını bilmiyor.

Heard ve Depp arasındaki hukuki süreç devam ederken birçok sosyal medya kullanıcısı konuya dair yorumlar yapıyor. Johnny Depp bu süreçte Fantastik Canavarlarlar ve Karayip Korsanları filmlerindeki rollerinden ayrılmak durumunda kalmıştı. Davanın diğer tarafındaki Heard’ün Aquaman 2 filminde rol almaya devam etmesi tartışma konusu olmuştu. Bunun üzerine Amber Heard’ün yeni DC filminde yer almaması için imza kampanyası başlatıldı ve kısa süre içinde 3 milyona yakın kişi kampanyaya destek verdi.

- Reklam -

Büyük yankı uyandıran imza kampanyasından sonra DC yöneticilerinin Amber Heard’ün ekran süresini on dakikaya kadar düşürdüğü ve sahnelerinin yeniden çekildiği dedikoduları yayıldı. Çizgi roman devi konuya dair resmi bir açıklama yapmasa da Amber Heard geçen çarşamba günü duruşmada yaptığı konuşmada söylentileri doğruladı.

Amber Heard, DC Cephesindeki “Aquaman 2” Söylentilerini Doğruladı

DC ile olan anlaşmasından çıkarıldığını açıklayan Heard, Aquaman 2 filminde yer almak için mücadele etmek zorunda kaldığını ifade ediyor. Oyuncu duruşma sırasında konuya dair şu ifadeleri kullandı:

“(DC) kontratımı feshetti ve kontrattan çıkmamak için çok mücadele ettim.”

dc amber heard aquaman 2 kontrat

Diğer taraftan filmde yer alma süresi hakkında ise şunları söyledi:

- Reklam -

“Film boyunca beni tuttular, ama son noktada ne kadar perdede yer alıyorum bilmiyorum.

“Öncesinde bana bir senaryo vermişlerdi ama sonra yeni bir senaryo verdiler ve diyalog sahnelerimi çıkarıp yerine başka bir karakterle dövüştüğüm -spoiler olduğu için kim olduğunu söylemem- aksiyon sekanslarını eklediler. Rolümün büyük bir kısmını çıkarıp attılar.”

Jason Mamoa’nın başrolünde yer aldığı Aquaman and the Lost Kingdom filmi 17 Mart 2023 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Ancak oyuncu Amber Heard’ün ifadelerine göre Mera karakterinin izlediği yol senaryoyu farklı bir yönde ilerletebilir. Bununla birlikte serinin hayranları suların altındaki krallığı neler beklediğini görmek için biraz daha beklemek zorunda kalacak.

Siz Amber Heard’ün rolü ve DC’nin konuya ilişkin duruşu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Cosmic Book News

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Burada korktuğum gerçek oldu. Biri bu heriflere Amber Heard’ın sahnelerini makasladıklarında sırf bu yüzden filmin daha iyi olmayacağını anlatmalı.

  2. Avatar for Waxillium Waxillium dedi ki:

    Duruşmalara kızıl saçla çık Amber!

  3. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Çok yanlış.Artık sinemayı mahkemeler ve yargıçlar mı belirleyecek?

  4. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Ya da madem Dc ceza kesecekti mahkemeler niye var?! Mahkeme cezasını verir, gerisi kamu vicdanına kalır. Ekstra hesap sormaya nedense ihtiyaç duyulur hale geldi son zamanlarda. Her şeyin içi boşaltılmaya başlandı. Lem’in şekilcileri günümüzde vücut yapıları yerine zihinlerini deformasyona uğratarak aramızda dolaşıyorlar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Winchesters Fragmanı: Supernatural Dizisi

Supernatural’ın Öncesini Anlatacak Olan The Winchesters’ın İlk Fragmanı Yayınlandı

The Rings of Power yorumları amazon

Yüzüklerin Efendisi Uyarlaması “The Rings of Power” Dizisinden İlk Yorumlar Geldi: “Korkularınız Yersiz”