in ,

Teen Titans Go! ve DC Super Hero Girls, Çoklu Evrendeki Kargaşayı Durdurmak için Bir Araya Geliyor

DC animasyonları Teen Titans Go! ve DC Super Hero Girls, “Mayhem in the Multiverse” macerasında Lex Luthor ile savaşmak için bir araya gelmeye hazırlanıyorlar.

DC Animasyonları Çoklu Evren İçin Bir Araya Geliyor
- Reklam -

DC animasyonları özel bir film için güçlerini birleştiriyor. Teen Titans GO! & DC Super Hero Girls: Mayhem in the Multiverse, sevilen iki çizgi film karakterlerinin bir araya gelip çoklu evrendeki kargaşayı durdurmaya çalışacaklar.

Teen Titans Go!, Cartoon Network’te yayınlanan Teen Titans’ın bir spin-off serisi olarak başladı. İlk defa 2013 yılında yayınlanmaya başlayan çizgi film, oldukça iyi bir izleyici kitlesine ulaştı ve şimdiden 8. sezonuna ulaştı. DC Super Hero Girls ise başta bir lisans girişiminin parçası olarak yaratıldı. Fakat animasyon kısa filmleri, iki sezonluk bir televizyon dizisini ve çok sayıda uzun metrajlı filmi içerecek şekilde büyüdü.

Şubat 2022’de WarnerMedia Kids & Family, Teen Titans ve DC Super Hero Girls’ün Teen Titans Go! & DC Super Hero Girls: Mayhem in the Multiverse adlı uzun metrajlı bir animasyon filmi için bir araya geleceğini duyurmuştu. 28 Mayıs’ta Cartoon Network’te prömiyerini yapacak olan uzun metrajlı animasyon filminin 28 Haziran’da HBO Max’te yayınlanacağı ve 24 Mayıs 2022’den itibaren Blu-ray ve DVD gibi seçeneklerle gösterime girmeden önce satın alınabileceği belirtilmişti. Şimdi de filmin konusu belli oldu.

- Reklam -

Lex Luthor’un çoklu evreni ele geçirmek için komplo kuran tehditkar bir DC Süper Kötüleri grubuna liderlik edeceği ancak Teen Titans ve DC Super Hero Girls takımlarının güçlerini birleştirip tüm dünyaları tehlikeden kurtarmak için çalışacakları açıklandı. Şu sıralar Doctor Strange in the Mutliverse of the Madness filmiyle de popüler bir kavram olan çoklu evren, DC Comics’in en zeki ekiplerinden ikisinin odak noktasını oluşturacak.

DC Animasyonları Teen Titans Go! ve DC Super Hero Girls “Mayhem in the Multiverse” için Bir Arada

DC animasyonları Teen Titans GO! & DC Super Hero Girls: Mayhem in the Multiverse

Tam özete hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

- Reklam -

“Lex Luthor, eski bir Kryptonlu gücün yardımıyla dünyadaki süper kötüleri kontrolü atlına alarak diğer tüm süper kahramanları ele geçirir, ta ki geriye DC Super Hero Girls kalana kadar. Kahramanlarımız, diğer Süper Kahramanları Hayalet Bölge’den kurtarmak için boyutları aşmak zorundadır, ancak tesadüfi bir yanlış dönüş onları Titans Tower’a götürür ve burada çok ihtiyaç duydukları müttefikleri bulurlar: Teen Titans ekibi. Genç Süper Kahramanlar, bu macerada günü kurtarmak için güçlerini birleştirmeye karar verirler.”

Teen Titans Go! veya DC Super Hero Girls dizilerini takip ediyor musunuz? İki takımın bir araya gelmesi konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    Multiverse’in ekmeğini en çok siz yediniz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doctor Who 14. Doktor Ncuti Gatwa

Doctor Who Dizisinde 14. Doktor Ncuti Gatwa Oldu

Charlotte Bronte şiir kitabı

Charlotte Bronte’nin 13 Yaşındayken Yazdığı ‘Minik’ Şiir Kitabı Yıllar Sonra Evine Geri Döndü