in ,

Warner Bros. Discovery, DC FanDome’un Bu Yılki Etkinliğini İptal Etti

DC FanDome 2022 iptal edildi. Warner Bros. Discovery, yüz yüze etkinliklerin tekrar başlamasıyla sanal DC panelini bu yıl yapmayacak.

DC FanDome 2022 İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

DC FanDome 2022 iptal eildi. Warner Bros. Discovery, yüz yüze panel ve etkinliklerin başlamasıyla birlikte, sanal olarak düzenlediği FanDome’u bu yıl yapmama kararı aldı. DC Sinematik Evreni hayranları, iptal ve ertelemelerin ardından kötü haberler almaya devam ediyor.

İlk defa 2020’de tanıtılan DC FanDome, Koronavirüs salgını sırasında dünyanın dört bir yanındaki hayranlara tüm DC projeleri hakkında önemli duyurular ve güncellemeler sunan sanal bir etkinlikti. Etkinlik ilk çıktığında o kadar büyük bir başarı yakaladı ki, 2021’de DC FanDome ikinci yıl için geri döndü. Etkinliğin aldığı olumlu geri dönüşler nedeniyle bunun yıllık bir gelenek haline geleceği ön görülüyordu.

Önceki iki DC FanDome, izleyicilere The Batman’in ilk fragmanını, Blue Beetle ve Batgirl konsept çalışmalarına ilk bakış ve çeşitli dizi onayları da dahil olmak üzere bazı heyecan verici haberler verdi. 2022’de yüz yüze etkinliğe dönen San Diego Comic-Con’da yalnızca Black Adam ve Shazam! Fury of the Gods’ı ön plana çıkaran stüdyonun, asıl ağır toplarını DC FanDome 2022 için sakladığı varsayılıyordu. Ancak Comic-Con’dan kısa bir süre sonra Warner Bros. Discovery’nin Batgirl’ü iptal ettiği haberi geldi ve bu da DC hayranları için bir kötü duyuru dalgasına yol açtı. Bunu yeni HBO Max animasyon dizisi Batman: Caped Crusader izledi. Ardından Shazam 2 ve Aquaman 2 filmlerinin de 2023’e ertelendiği bilgisi geldi. Şimdi bir diğer kötü haber de, DC FanDome’u bekleyenler için geldi.

- Reklam -

DC FanDome 2022 İptal Edildi

İptal Edilen DC FanDome Gelecek Yıllarda Devam Edecek mi?

Warner Bros. Discovery yetkilileri, DC Entertainment için düzenledikleri ve duyurusunu çok önceden yaptıkları 2022 DC FanDome’un bu yıl gerçekleşmeyeceğini kısa bir açıklamayla duyurdular.

“Yüz yüze etkinliklerin geri dönüşüyle birlikte Warner Bros. Discovery dünya çapındaki sayısız hayranıyla canlı olarak iletişim kurabilmekten heyecan duyuyor. Bu nedenle sanal olarak düzenlenen DC FanDome, 2022 yılı içerisinde yapılmayacak.”

- Reklam -

Yapılan kısa açıklamada iptalin nedeninin yüz yüze etkinliklere yeniden odaklanmak olduğunu iddia etse de, asıl sebep bugünlerde DC’yi çevreleyen genel belirsizlik ve finansal sıkıntılar olabilir. Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav, DC için geliştirdikleri 10 yıllık bir planları olduğunu söylemişti. Ayrıca Walter Hamada’nın DC Genişletilmiş Evreni’nin başından ayrılacağı ve yerini Arrowverse’ten tanınan Dan Lin’e bırakacağı da söyleniyor. Yine de şimdilik hiçbir şey resmi değil ve stüdyo hâlâ bazı şeyleri toparlamaya çalışıyor. The Flash yıldızı Ezra Miller ile ilgili rahatsız edici manşetler ve Aquaman and the Lost Kingdom oyuncusu Amber Heard aleyhindeki tartışmalar da göz önüne alındığında, stüdyonun şu anda neden böyle bir etkinliği istemediği de az çok anlaşılabilir.

DC FanDome

2022 DC Fandome’un iptal edilmesini sizler nasıl karşıladınız? Sizce doğru bir hamle mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the rings of power incelemesi amazon prime

Yüzüklerin Efendisi Dizisi The Rings of Power İncelemesi: Tolkien’in Rehberini Terk Eden Bir Anlatı

James Webb Uzay Teleskobu İlk Ötegezegen Keşfi

James Webb, İlk Defa Güneş Sistemi’nin Dışında Bir Gezegen Görüntüledi