in

Olası Bir DC vs MARVEL Filmi Gelebilir!

Guardians of the Galaxy, Suicide Squad gibi filmlerin yönetmeni James Gunn, DC vs MARVEL filminin mümkün olduğunu söyledi.

DC vs MARVEL film
- Reklam -
- Reklam -

Çizgi roman denildiğinde akla ilk gelen iki firma vardır: DC Comics ve Marvel Comics. Senelerdir rekabet halinde olan iki firma, yeri geldiğinde pek çok ortak çizgi roman çıkarma girişimde bulunmuşlardır. Günümüzde ise popüler kültürün en çok rağbet gösterdiği sinema filmleri, yine bu iki yapımcı firmanın imzasının altındadırlar. Hayran kitlelerinin yıllardır en büyük beklentisi ise beyaz perdede bu iki rakip firmanın kahramanlarını DC vs MARVEL olarak karşı karşıya görmektir.

Guardians of the Galaxy ve Suicide Squad filmlerinin yönetmeni James Gunn, Instagram hesabından bir açıklamada bulundu. Olası bir Marvel vs DC filminin beyaz perdeye gelebileceği fikrinin mümkün olduğunu söyledi. Bir hayranın sorusu üzerine bu konudaki fikrini belirten Gunn; “DC vs Marvel filmi mümkün mü sorusu bana yıllar önce sorulsaydı mümkün değil derdim, ancak şu anda her şey mümkün,” cümlesini kurdu. Her iki firmaya ait yapımların da içinde bulunan bir yönetmenin ağzından bu cümleyi edinmek ise hayranları heyecanlandırmayı başardı.

james gunn insta cevap

- Reklam -

DC vs Marvel Filminde Denge Nasıl Sağlanabilir?

Reddit’deki DC ve Marvel başlıkları altında tartışan hayranlar, Marvel Sinematik Evreni’nin, DC Sinematik Evreni’ne oranla hayli gelişmiş olduğu yönünde yorumlarda bulunuyorlar. Sonuçta aynı karakterleri canlandıran, aynı oyuncularla 20’den fazla filmle bir evren oluşturmak, sinema dünyasında eşi görülebilmiş bir şey değil. Buna rağmen DC Comics de evrenini genişletme yolundaki adımlarını atmaya başladı.

Robert Pattinson, Batman rolünde iyi bir iş çıkarabilirse, DCEU kadrosu en büyük eksikliklerinden bir tanesini tamamlamış olacak. Ancak Henry Cavill Superman rolünü bıraktığından beri, söylenti olarak bile yeni bir Superman oyuncusu duyurulmadı. The Rock lakaplı Dwayne Johnson’ın Black Adam rolüyle 2021 yılında izleyenlerle buluşacağıysa, geçtiğimiz günlerde bizzat kendisi tarafından duyurulmuştu.

James Gunn
James Gunn

Olası bir DC vs MARVEL filmi durumunda, DC tanıtılan süper kahraman sayısının azizliğine uğrayacak gibi gözüküyor. Yine de böyle bir filmin birkaç yıl sonra bile gerçekleşme gibi bir olasılığı varsa, hayranlar bu yapımı sabırsızlıkla bekleyeceklerdir.

- Reklam -

Sizce böyle bir filmi sinemalarda görebilecek miyiz? DC’nin şu anki konumunda eksiklikleri neler?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’dan bizlerle paylaşabilirsiniz.


* DC vs. Marvel: Koca Bir Nesil Bunu Bekliyordu

Kaynak: Lad Bible

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Son.of.Yona Son.of.Yona dedi ki:

    DC tezahüratları atarak salona girerim ben. Marvelcı görmem umarım :smiling_imp:

  2. Avatar for Kotununiyisi Kotununiyisi dedi ki:

    Clickbait başlıklar gibi olmuş. Haber değeri çok yok. Russo Biraderlerin bir Marvel vs Dc filmi fikri var ama belgesel formatında.

  3. Avatar for HowardTheDuck HowardTheDuck dedi ki:

    Henry, Superman rolünü bırakmadı. Sadece yakın zamanda MOS 2’yi görmeyeceğiz.

    Olayın haber değeri yok. James Gunn kendi kendine eğleniyor.

    Disney ve WB varken böyle bir şeyin olması da pek mümkün değil.

  4. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Suyunu çıkarmasanız mı acaba?

    af6

  5. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Saçma olur bence daha önce çizgi romanlarını okumuştum. Baya gereksizdi. Ayrıca, Dc’de Süperman var Marvel’in hiç şansı yok :smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

mortal kombat film

Mortal Kombat 3 Oyunundaki Karakterler Filmde Yer Alacak

Justice League film

Justice League Alternatif Finali Yayınlansın Kampanyasına Sürpriz İsimler Katıldı