in

Deadpool 3, 18 Yaş Sınırı ile Gelmeyebilir: Merhaba Disney!

Deadpool 3, Disney sonrası biraz daha aile dostu olacak. Karakterin solo film öncesi diğer Marvel işlerinde gözükmesi ve +13 yaş sınırı ile gelmesi bekleniyor.

deadpool 3 ryan reynolds
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool 3 muhtemelen 18+ değil, 13+ olarak gösterime girecek. Marvel’ın sevilen karakterlerinden Ryan Reynolds’un canlandırdığı Wade Wilson, esprilerini yaparken ve savaşırken kendine biraz daha hâkim olmak zorunda kalacak.

Disney’in Fox’u satın almasıyla birlikte başlayan süreç, Marvel hayranlarına hem sevinç hem de korku yaşattı. Sevindiler çünkü Fantastik Dörtlü ve X-Men gibi ekiplerin Avengers veya Spider-Man ile omuz omuza savaşma fikri oldukça ilgi çekiciydi. Üzüldüler, çünkü bazı ikonik karakterlerin Marvel Sinematik Evreni’nde de aynı oyuncularla devam edip etmeyeceği bir soru işaretiydi.

deadpool 3 spider-man

- Reklam -

Bu konuda ilk sevindirici haber Deadpool için yapılmıştı. 18 yaş üzeri derecelendirmesiyle ve kendine has bir senaryoyla ilk olarak 2016 yılında gösterime giren yapım gerek izleyiciler gerek sinema eleştirmenleri tarafından oldukça beğeni toplamıştı. Fox’un filmde yakaladığı başarıyla birlikte kısa sürede serinin ikinci filmi de vizyona girmişti. Her iki film yaklaşık 1,6 milyar dolarlık gişe hasılatı sağlamıştı. Haliyle Fox’taki karakterlerin hakları Disney’e geçtikten sonra bile Ryan Reynolds’un Marvel Sinematik Evreni’nde de karakteri aynı şekilde canlandırmaya devam edeceği açıklandı. Ancak görünen o ki, oldukça küfürbaz bir ağız yapısına sahip olan ve düşmanlarını biçmekte çekinmeyen karakter kendini biraz törpülemek zorunda kalacak.

Ryan Reynolds, Deadpool 3 Öncesi Diğer Marvel Filmlerinde Yer Alacak

Ünlü çizgi roman serilerinde imzası bulunan yazar Grace Randolph, Beyond The Trailer adlı YouTube kanalında bazı açıklamalarda bulundu. Randolph, içeriden aldığı bilgiler ışığında Deadpool 3 filminin R-Rated derecesinden, yani her zaman olduğu gibi 18 yaş üzeri için hazırlanan bir filmden uzak olduğunu belirtti.

Deadpool Avengers

- Reklam -

Randolph’a göre Marvel Sinematik Evreni’nin 4. fazı oldukça dolu ve bu nedenle Deadpool 3 yapımı en iyi ihtimalle 2023 yılı içerisinde izleyicilerle buluşabilir. Ancak, kurum içinden aldığı bazı bilgilere göre Wade Wilson kendi solo filminden önce diğer MCU projelerinde yer alacak. Karakterin diğer Marvel filmleriyle evrene dahil olması kendisini ister istemez 13+ olarak görmemize neden olacak. Bu yüzden aynı derecelendirme Deadpool 3’e de yansıyacak.

Peki ya sizler Deadpool 3’ün yaş sınırlaması kaldırılarak vizyona girmesi konusunda neler düşünüyorsunuz? Sizce ilk iki filmdeki beğeni toplayan sahne veya esprilerden ödün vermek zorund kalacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum aracılığıyla bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Madame Web Filmi ile Spider-Man Evreni Genişliyor

Kaynak: We Got This Covered

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Kimse bu duruma şaşırmamış görünüyor. O kadar mı kanıksadık Disney’i ve adımlarını? :smiley:

  2. Avatar for hunter hunter dedi ki:

    Şimdi serinin bütünlüğü açısından küçük çocukların ilk 2 filmi de izlemesi gerekiyor. O nasıl olacak bilmiyorum, keşke yine +18 gelseydi. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çilek Ayı - Kısmi Ay Tutulması

Çilek Ayı Başlıyor: Gökyüzünde Kısmi Ay Tutulması Vakti!

Yakacak Odun Mektup Aile

Yakacak Odundan Çıkan 43 Yıllık Mektup Aileyi Duygulandırdı