in

Ryan Reynolds, Deadpool 3’ün Çalışmalarına Resmen Başladı

Ryan Reynolds, Deadpool 3 filmi çalışmalarına başladı. Oyuncunun yeni fotoğrafı, Marvel’daki ilk görünümü için eğitim kampına girdiğini gösteriyor.

Ryan Reynolds Deadpool 3 çalışmaları başladı
- Reklam -
- Reklam -

Ryan Reynolds, Deadpool 3 filmi için çalışmaya başladı. Ünlü oyuncu Marvel Sinematik Evreni’ndeki ilk çıkışını yapmaya hazırlanıyor.

Ryan Reynolds, Wade Wilson olarak ilk kez sahneye çıkalı on yıldan fazla oldu. X-Men Origins: Wolverine’deki rolü oldukça kötü bir deneyim olsa da, karakteri daha iyi bir şekilde resmetmenin peşini bırakmayan Reynolds istediğini de aldı. 2016’da, +18 yaş sınırına rağmen büyük bir gişe başarısı haline gelen Deadpool sinema salonlarına geldi. Çizgi romanların canlı aksiyonda vücut bulmuş hali gibi gözüken karakter kısa sürede sevildi ve böylece devam filmi onayı da gecikmedi. Reynolds, Deadpool 2’de Wade Wilson karakterini canlandırmaya devam etti. Tasviri o kadar popüler oldu ki Disney 20th Century Fox’u satın aldığında Marvel Studios bile onu görmezden gelemedi.

Deadpool 3’ün erken geliştirilme süreci birkaç yıldır devam ediyor. Ancak film doğru düzgün bir ilerlemeyi son aylarda elde edebildi. İlk iki filmin senaristliğini üstlenen Paul Wernick ve Rhett Reese, yeni bir senaryo yazmak için geri getirildi. Ayrıca Free Guy ve The Adam Project yönetmeni Shawn Levy devam filminin yönetmenliğini üstlenecek isim olarak açıklandı. Her iki projede de Reynolds ile birlikte çalışan yönetmenin kimyası oyuncuyla uyuşmuş gözüküyor.

- Reklam -

deadpool 3 ryan reynolds

Ryan Reynolds, Deadpool 3 Yerine Karakterin Farklı Bir Filmdeki Görünümü için Çalışıyor Olabilir

Tüm bu gelişmelere rağmen Deadpool 3, Marvel Studios’un 2022 San Diego Comic-Con duyurularının bir parçası değildi. Bu da Ryan Reynolds’ın MCU’daki ilk çıkışını ne zaman yapacağına dair daha fazla spekülasyona neden oldu. Yine de bazı hayranlar Deadpool’la ilgili bir duyurunun eylül ayında gerçekleşmesi beklenen D23 Expo etkinliğinde duyurulacağını varsayıyor.

Marvel başkanı Kevin Feige şimdilik Deadpool’u görmezden geliyor olsa da, Ryan Reynolds yeni film için eğitime başlamış gibi görünüyor. Daha önceki iki Deadpool filminin hazırlıkları için Reynolds’la birlikte çalışan uzun süreli antrenörü Don Saladino, sosyal medyada tekrar birlikte eğitime başladıklarını duyurdu. Fotoğrafla birlikte paylaşılan yazı bu çalışmanın gerçekten de Deadpool 3 veya en azından Deadpool’nun MCU’daki görünümü için olduğunu söylüyor:

- Reklam -

Ryan Reynolds Deadpool 3 çalışmaları başladı

Daha önceki söylentilerde üçüncü filminin çekimlerinin 2022 yılı içerisinde başlayacağı iddia edilmişti. Reynolds’ın çalışmalara başlaması da bu iddiayı doğruluyor gibi gözüküyor. Ancak yeni bir film yerine oyuncunun farklı bir film içerisinde ilk görünüşünü gerçekleştirmesi de The Multiverse Saga olarak adlandırılan 5. ve 6. faz için oldukça mümkün gözüküyor. Tüm bu sorunun cevapları, ilerleyen aylarda cevap bulacak. Her ne olursa olsun, solo bir devam filmi için hayranların bir süre daha beklemesi gerekiyor.

Deadpool 3’ten beklentileriniz neler? Karakterin MCU’ya katılmış olmasının ne gibi artıları olacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Everything Everywhere All At Once yönetmenleri yeni stüdyo

A24’un Gişede En Başarılı Filmi “Everything Everywhere All At Once”ın Yaratıcıları, Yeni Stüdyolarını Buldu

Piramit - İsmail Kadare

Booker Ödülü Sahibi İsmail Kadare’nin Bir Firavunun Öyküsünü Anlattığı “Piramit” Kitabı Yeniden Türkçede