in

Deadpool 3 Filminin Yönetmeni Belli Oldu: Shawn Levy ve Ryan Reynolds Yeniden Bir Arada

Deadpool 3 yönetmeni Shawn Levy oldu. Ryan Reynolds’ın başrolünde yer alacağı Marvel Sinematik Evreni filmi için hazırlıklar başladı.

Deadpool 3 yönetmeni Shawn Levy
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool 3 filmi yönetmeni Shawn Levy oldu. Kanadalı film yapımcısı ile Ryan Reynolds, Free Guy ve The Adam Project filmlerinden sonra üçüncü kez bir araya geliyor.

2016 yılının başlarında vizyona giren ve Tim Miller tarafından yönetilen Deadpool, +18 yaş sınırlamasına rağmen oldukça iyi bir gişe başarısı elde etmiş, aynı zamanda eleştirmenler tarafından da oldukça beğenilmişti. Maceranın devamı ise ilk filmden yaklaşık 2 buçuk yıl sonra, 2018’de beyaz perdeye gelmişti. Disney’in Fox’u satın almasıyla birlikte uzun bir süre üçüncü filmin gelip gelmeyeceği konuşulmuş, Ocak 2021’de ise bu haber kesinleşmişti. Uzun süren bir aranın ardından Marvel Sinematik Evreni’ne katılan Wade Wilson’ın yeni macerasının yönetmeni de belli oldu.

Deadpool 3, X-Men ve Fantastik Dörtlü gibi mutantların geleceğini de şekillendirecek. Disney’in Fox’un eğlence kısmını satın almasından sonra, sevilen karakterin Avengers ile aynı evrene dahil olması filmin nasıl olacağına dair soru işaretlerini akıllara getiriyor. Ancak açıklananlara göre Marvel genel izleyici kitlesine hitap etmek için filmin içeriğine müdahale etmeyecek. Dolayısıyla Wade Wilson’ın macerası +18 ögeler taşımaya devam edecek.

- Reklam -

Deadpool filmleri henüz Disney+ üzerinden izleyicilere sunulmasa bile üçüncü yapım ile birlikte Disney kütüphanesindeki filmlere yenisini ekleyebilir. Üstelik bu haberin Netflix bünyesinden ayrılan Daredevil, Luke Cage ve Iron Fist gibi dizilerden sonra gelmesi heyecanı artırıyor.

Deadpool 3 Filmi Senaryosunu Molyneux Kardeşler Kaleme Alacak

Shawn Levy Deadpool 3

- Reklam -

Shawn Levy’nin yönetmenlik koltuğunda yer almasından sonra Deadpool 3 çalışmaları hız kazandı. Üçüncü filmin senaryosunu Deadpool 2 ve The Adam Project filmlerinin de senaristliğini üstlenen Wendy Molyneux ve Lizzie Molyneux hazırlayacak.

Kanada asıllı film yönetmeni Shawn Levy ise yönetmenliğini yaptığı Stranger Things dizisi ile ismini geniş kitlelere duyurmayı başarmıştı. Bunun yanı sıra beyaz ekranda Müzede Bir Gece, Real Steel, Free Guy ve The Adam Project ile kendisini gösterdi. Deadpool ile birlikte Fox karakterlerinin Marvel evrenine dahil olması Levy’nin kariyerinde bir başka dönüm noktasını işaretleyecek gibi görünüyor.
Merakla beklenen Marvel yapımı Deadpool 3 için henüz çıkış tarihi belirlenmemiş durumda.

Siz Deadpool 3’ün yönetmeni Shawn Levy hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Napoleon Joaquin Phoenix ilk bakış

Joaquin Phoenix’in Napolyon Rolüne İlk Bakış: Ridley Scott Filminden Set Görseli Geldi

the boys 3 sezon fragmanı amazon prime

Amazon’un Süper Kahraman Dizisi “The Boys”tan 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı