in

Deadpool 3 Hazırlıkları Hızlandı: Senaristler de Belli Oldu

Deadpool 3 hazırlıkları hız kazandı. Ryan Reynolds’lı yeni filmin senaryo ekibi netleşti ve yapıma dair yeni detaylar geldi.

Deadpool 3 Marvel sinematik evreni
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool 3 geliyor. Filmin hazırlıklarına resmi olarak başlandı. Yapıma dair dikkat çeken yeni detaylar açıklandı.

Deadpool serisi dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip. Özellikle bu süper kahraman beyaz perdeye taşındığında hayranlarını artırmış, büyük bir başarıya ulaşmıştı. Fakat Marvel’ın Disney tarafından satın alınmasıyla birlikte Marvel evreninin yeniden şekillenebileceği de söylenmişti. Bu haberle birlikte akıllardaki büyük bir soru uzunca süre cevapsız kaldı: “Deadpool 3 gelecek mi?” Deadpool’u yeniden beyaz perdede görsek bile seri yeniden başlatılırsa Ryan Reynolds’ın döneceğinin bir garantisi yoktu. Artık bu sorunun bir cevabı var. Deadpool 3 geliyor. Hem de Ryan Reynolds’la birlikte!

Deadpool 3 hazırlıkları

- Reklam -

Filmin senaryo ayağı Wendy Molyneux ve Lizzie Molyneux-Loeglin’e emanet. Yapımın senaristliği için Ryan Reynolds’ın da katıldığı oyuncu-yazar görüşmelerinin aylarca sürdüğü de belirtildi. Reynolds’ın, iki yazar kardeşin bu iş için en uygun senaristler olduğunu düşündüğü de belirtiliyor. Film henüz ön yapım aşamasında fakat senaristlerin belli olmuş olması bile önemli bir adım olarak görülüyor.

Bu film, Marvel’ın Ryan Reynolds ve Team Deadpool’la birlikte geliştirmesi açısından ilk olacak. Ayrıca Marvel Studios başkanı Kevin Feige’nin Spider-Man serisini yeniden başlatılmış hali konusundaki katkıları da göz önünde bulundurulduğunda yeni film için umutlar da artıyor.

Deadpool 3 Filmi Yine 18+ Olacak, Yönetmen ise Şu Anlık Belirsiz

Filmi Ryan Reynolds konusunda etkileyecek başka etmenler de var tabii ki. Üçüncü filmin de ilk ikisinde olduğu gibi “R rated” olması bekleniyor. Ayrıca, henüz açıklanmamış olsa da yönetmen koltuğuna ikinci filmi çeken David Leitch’in tekrar oturma ihtimali yüksek. Ne yazık ki yönetmenin 2021’e kadar olan programı dolu.

- Reklam -

deadpool 3 ryan reynolds

Öte yandan, senarist araştırması sürecinde yer almaması sebebiyle Leitch’in üçüncü filmi yönetmeyeceğini düşünenler de yok değil. Senarist Molyneux Kardeşleri ise yine Fox yapımları olan şubatta yayınlanması planlanan The Great North ve Bob’s Burgers yapımlarından tanıyoruz.

Deadpool 3 filminin açıklanan yeni detayları hakkında ne düşünüyorsunuz? Disney hamlesi sonrası yeni Deadpool filmi nasıl bir havayla karşımıza çıkar dersiniz? Görüşlerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Supernatural 15. sezon incelemesi

Supernatural 15. Sezon İncelemesi: Final Zamanı Gürültü ve Karmaşadan Kafamı Kaldırdığımda

Unutulmuş Kadın Ressamlar - Walter Shaw Sparrow

Unutulmuş Kadın Ressamlar: Walter Shaw Sparrow, Cinsiyetçi Tarih Yazımına Meydan Okuyor