in

Deadpool 3 Resmileşti: Marvel Sinematik Evreni’nin İlk 18+ Filmi Geliyor

Deadpool 3 resmi olarak Marvel Sinematik Evreni’ne dahil oldu. Kevin Feige, Ryan Reynols’lı yeni maceranın da 18+ olarak geleceğini doğruladı.

deadpool 3 18+ marvel
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni çatısı altında Deadpool 3 resmen geliyor. Ryan Reynolds’lı yeni macera MCU’nun ilk 18 yaş ve üzeri filmi olmaya hazırlanıyor.

Olur mu olmaz mı, olursa ayrı bir solo yapım mı olur derken Marvel başkanı Kevin Feige nihayet bombayı patlattı. Deadpool karakteri 18 yaş ve üzeri olarak (rated-R) Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olacak.

Düşük bütçesine rağmen, ilk Deadpool filmi büyük bir başarıya ulaştı ve haliyle sonrasında gelen devam filmi genel olarak aynı olumlu tepkiyi aldı. Şimdiye dek Fox çatısı altında çıkan her iki film, Marvel Sinematik Evreni’nden ayrı bir düzlemde; X-Men filmleri ile aynı dünyada geçiyordu.

- Reklam -

deadpool 3 ryan reynolds

2019 yılının ilk çeyreğinde Disney’in Fox’un eğlence kısmını satın almasıyla birlikte Deadpool’un akıbetinin ne olacağı da merak edilen sorular arasına girdi. Her ne kadar X-Men’le ilgili herhangi bir açıklama yapılmasa da, Deadpool için gelen açıklamalar arasında önce 18+ olacağı fakat daha sonra bu fikirden vazgeçildiği iddia edildi. Geçen ay yapılan  Disney Investor Day etkinliği sırasında Deadpool 3’ten hiç söz edilmemesi de karakterin acaba MCU’dan bağımsız olarak mı maceralarına devam edeceği sorusunu doğurdu. Ancak neyse ki sevindiren haber Kevin Feige’den geldi.

Deadpool 3 Çekimleri 2022’de Başlayabilir

Marvel Studios başkanı Kevin Feige, Collider ile yaptığı röportajda Deadpool 3’ün Avengers’la birlikte var olan Marvel Sinematik Evreni’nin bir parçası olacağını doğruladı. Ancak bu, Deadpool serisinin daha genç izleyici kitlesi için sterilize edileceği anlamına gelmiyor. Feige, Deadpool 3’ün hâlâ yetişkinleri hedef alacağını ve R derecesini (18 yaş ve üzeri) koruyacağını doğruladı.

- Reklam -

Hayranlar Deadpool’un uzun süredir MCU’ya katılmasını bekliyorlardı ve nihayet stüdyonun başında bulunan isim de bunu resmi şekilde onaylamış oldu. Ancak senaryosunu Wendy Molyneux ve Lizzie Molyneux-Loeglin’in birlikte yazdıkları filmin çekimlerinin 2022 yılına kadar başlaması olası gözükmüyor. Yani sevilen karakterin yeni macerası için bir süre daha beklememiz gerekiyor.

Deadpool 3 Marvel sinematik evreni

Deadpool 3 filminin Marvel Sinematik Evreni ile 18+ olarak gelmesi konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce karakterin evine dönmesi ile birlikte çok daha iyi bir yapım bizleri bekleyebilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cem Yılmaz Filmleri din ve değerler makale

Cem Yılmaz Filmleri, Din ve Değerler Açısından Akademik Makale Konusu Oldu

Orhan Pamuk Veba Geceleri Çıkış Tarihi

Orhan Pamuk’un Veba Geceleri Romanının Çıkış Tarihi Belli Oldu