in

Deadpool 3, Wolverine Odaklı Olabilirdi: İptal Edilen Filmin Konusu Ortaya Çıktı

Deadpool 3 filminde Wolverine rolünde Hugh Jackman yer alabilirdi. Ancak Disney’in Fox’u satın alması ile bu plan suya düştü.

Deadpool 3 Wolverine
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool 3 filmi Ryan Reynolds ve Wolverine rolünde Hugh Jackman’ı bir araya getirebilirdi. Disney’in Fox’u satın almadan önce planlanan bu düşünceyi başrol oyuncusu sosyal medya hesabından paylaştı.

İlk iki Deadpool filmi, gerek eleştirmenler gerekse izleyiciler tarafından başarılı bulunduktan sonra serinin devam edeceğine kesin gözüyle bakılıyordu. 2019 yılında Disney’in Fox’un eğlence bölümünü 71 milyar dolara satın almasıyla birlikte Deadpool’un ne olacağı konusu da merak edilen sorular arasına girdi. Ancak neyse ki iptal edilen Fantastik Dörtlü ve X-Men serileri gibi son ile karşılaşmadı. Çok önceden birçok açıklama yapılsa da, bu yılın başlarında Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olduğu ve 18 yaş üzeri olarak hazırlandığı resmileşti.

Şimdi hayranlar heyecanla Deadpool’un üçüncü macerasını ve Marvel evrenine nasıl entegre olacağını bekliyorlar. Ancak Disney Fox’u satın almasaydı ve yapım Fox üzerinden devam edecek olsaydı da nasıl bir senaryo izleyeceği de birçok hayran için hâlâ merak konusu. İzleyiciler birçok senaryo fikrini düşünmüş olabilirler ancak filmin başrolü Ryan Reynolds, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile oldukça ilgi çekici bir senaryo fikrini paylaştı.

- Reklam -

Deadpool 3 Wolverine

Ünlü oyuncu akıl sağlığı farkındalığını artırmaya yardımcı olmak için Twitter’da #BellLetsTalk etiketiyle bir gönderi paylaştı. Gönderisinde akıl sağlığı konusunda açık, dürüst ve sağlıklı tartışmalar yapmanın önemine değinen aktör; Disney / Fox anlaşması gerçekleşmemiş olsaydı nasıl bir filmin bizleri beklediğini de açıkladı. Reynolds’ın gönderisi oldukça ilgi çekti:

Ryan Reynolds: “Deadpool 3, Wade Wilson ve Logan karakterlerini bir araya getirecekti”

- Reklam -

“Deadpool 3, Deadpool ve Logan arasında bir yolculuk hikâyesi olacaktı. Rashomon tarzında. Gerçekten.”

Oyuncun bahsettiği Rashomon tarzı, tek bir hikâyenin farklı karakterlerin gözünden anlatılması anlamına geliyor. Yani aynı macerayı hem Deadpool’un hem de Wolverine’nin gözünden izleyebilirdik.

Deadpool 3 Wolverine

Ryan Reynolds’ın daha daha önce üçüncü film senaryoları ile ilgili benzer açıklamalar yaptığını ama çoğunun aslında birer şakadan ibaret olduğunu görmüştük. Burada da benzer bir durum olabilir diye düşünürken, söz konusu mesajlara “ciddi olduğunu” vurgulayan cevaplar da verdiğini hatırlatalım.

Deadpool ve Wolverine’i aynı filmde görmek ve ikilinin maceralarını izlemek ister miydiniz? Hugh Jackman dışında Wolverine karakterini hangi oyuncunun canlandırmasını isterdiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doc Martin İncelemesi

Doc Martin İncelemesi: Asık Suratlı Başarılı Doktor

Cloverfield 2

Cloverfield Devam Filmi Çalışmaları Sürüyor