in ,

Deadpool ve Korg’dan Free Guy Fragmanına Tepki Videosu

Deadpool ve Korg, Free Guy fragmanı için tepki videosu hazırladı. Ryan Reynolds nihayet yıllar sonra ikonik karakteri tekrar canlandırdı.

Deadpool Korg Free Guy tepki videosu
- Reklam -
- Reklam -

Ryan Reynolds yıllar sonra Deadpool rolüyle karşımıza çıktı. Üstelik, kendi oynadığı başka bir film olan Free Guy fragmanına tepki videosu çekmek için, yanında Korg (Taika Waititi) karakteri ile geldi.

X-Men Origins: Wolverine filmi sayılmazsa, Ryan Reynolds’u bugünkü Deadpool rolünde ilk defa 2016 yılında gördük. Çizgi romanlardakine oldukça benzer yapısı, küfürlü ağzı ve +18 sayılacak bolca kanlı sahnesi ile hayranların gönlünü kısa sürede kazanan yapım, 2018 yılında ikinci macerasıyla beyaz perdedeki yerini aldı.

Pek tabii karakterin yakaladığı bu başarı sonrası gözler üçüncü bir film olasılığına çevrildi. Disney 2019’da Fox’u satın aldıktan sonra, Deadpool 3’ün gerçekten gelip gelmeyeceği konusunda bazı belirsizlikler vardı. Ancak nihayet karaktere aynı şekliyle Marvel Studios önderliğinde geliştiriliyor ve MCU’da yer almayı planlıyor.

- Reklam -

Bu sırada Reynolds da hayranların karşısına yeni projeleri ile çıkmaya hazırlanıyor. Şu an için başrollerini Dwayne Johnson ve Gal Gadot ile paylaştığı Red Notice filmi için çalışmalar sürerken hayranlar bir yandan Samuel L. Jackson ve Salma Hayek’li The Hitman’s Wife’s Bodyguard macerasını geçen ay izleme fırsatı buldular. Ancak karakterin doğrudan başrolünde yer aldığı Free Guy ise aralarında en gecikmeli gelecek yapım olacak. Normalde 2020 sonlarında karşımıza çıkacak yapım Koronavirüs nedeniyle ertelendi ve nihayet önümüzdeki ay beyaz perdedeki yerini almaya hazırlanıyor.

Ryan Reynolds, Free Guy için yaptığı son tanıtım çalışmasında aksiyon-komedinin en son çıkan fragmanı hakkında fikir vermek için bir kez daha Deadpool rolüne büründü. Thor: Ragnarok ve Avengers: Endgame’deki hayranların favori MCU karakterlerinden biri haline gelen Korg (Taika Waititi) da tepki videosunda ona katıldı. Bu durum bir bakıma, Deadpool’un ilk MCU çıkışını da yaptı.

Oldukça eğlenceli gözüken tepki videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Deadpool ve Korg – Free Guy Fragmanı Tepki Videosu | İZLE

YouTube video

Taika Waititi ayrıca Free Guy’da da kötü karakter olarak karşımıza çıkacağı için, ikilinin MCU rollerine bürünerek bir video çekmesi hayranları daha da mutlu etmiş durumda. Çok kısa sürede oldukça iyi bir izlenme rakamına ulaşan tanıtım videosu bile, hayranların karakteri ne kadar özlediğinin önemli bir işareti.

Deadpool 2 filminden bu yana Ryan Reynolds’ın ilk defa bu rolde gözüktüğü yeni videoyu sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Something is Killing the Children: Mike Flanagan dizi netflix

Doctor Sleep’in Yönetmeninden Yeni Korku Dizisi: Something is Killing the Children

Black Widow Disney Plus korsan

Black Widow İncelemesi: Bir Süper Kahramanın Vedası