in ,

Deadpool Yeni Spider-Man Filminde Görünebilir

Marvel’ın Deadpool karakterini kendi sinematik evrenlerine nasıl taşıyacaklarına dair ilginç dedikodular ortaya çıktı.

deadpool spider man ust
- Reklam -
- Reklam -

Marvel ile 20th Century Fox arasındaki sözleşmeden sonra akıllarda çok fazla soru oluştu. Bunlardan biri de Deadpool karakterinin Marvel sinematik evrenine nasıl tanıştırılacağı idi. Galiba buna bir çözüm bulunmuş olabilir.

MCU Cosmic’in haberine göre Kevin Feige ve ekibi, Ryan Reynolds‘ın başarılı Deadpool oyunculuğunu Marvel sinematik dünyasına taşımak için kafa yoruyorlar. Bir dedikoduya göre kafalarında sevilen kahraman için üç tane yol çizdiler. Buna göre ya Deadpool 3 filmiyle devam edilecek, ya karakteri bir Disney+ serisine dahil edecekler ya da işin içine Sony’yi de dahil edip üçüncü Spider-Man filmi için karaktere büyük bir rol verecekler.

Elbette bunların sadece birer dedikodu olduğunu tekrar belirtmekte fayda var. Disney+ serilerinin daha küçük yaşlara hitap edeceğini bildiğimizden karakteri burada tanıtmalarını beklemiyoruz. O kanalın dizileri Ryan Reynolds’a uyacak yapımlar olmayacak gibi. Spider-Man filminden Marvel’a maddi olarak pek para gelmeyeceği için de böylesine önemli bir karakteri sadece sosyal etki için Sony’ye vermelerini de pek beklemiyoruz.

- Reklam -
- Reklam -

Marvel’ın resmi çözümü ne olacak merakla beklemekteyiz.

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mit mit dedi ki:

    Bu ikilinin birlikte olduğu maceralar tam bir laf ebeliği müsabakasına dönüşüyor. İki zevzek bir araya gelince tabii :slight_smile: Filmi nasıl olurdu acaba?

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Örümcek Adam komedi şovuna dönüşüyor o halde. Nasıl olsa evren birleşti. Wolverine vs Deadpool bile görebiliriz diye ümit ediyorum :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

harrison ford indiana jones

Harrison Ford, Indiana Jones’u Kimselerle Paylaşamıyor

Total War: Three Kingdoms

Total War: Three Kingdoms – Kırılgan Koalisyon Despota Karşı