in ,

Ben Affleck’li Erotik Gerilim Filmi “Deep Water”dan Fragman Yayınlandı

Deep Water fragmanı yayınlandı. Başrollerini Ben Affleck ve Ana de Armas’ın paylaştığı erotik gerilim filmi Hulu üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Deep Water Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Deep Water fragmanı paylaşıldı. Hulu Original yapımı erotik gerilim filmi, başrollerinde Ben Affleck ve Ana de Armas isimlerini ağırlıyor.

Patricia Highsmith’in 1957 tarihli Deep Water adlı romanından uyarlanan bir sinema filmi projesi, 2013 yılından bu yana geliştiriliyor. Ancak yıllar boyunca istenilen adımlar bir türlü atılamadı. Sonunda 2019 yılında de Ben Affleck ve Ana de Armas’ın başrolleri almasıyla süreç hakkında elle tutulur bir gelişme yaşandı.

Normalde Kasım 2020 yılında beyaz perdedeki yerini alması planlanan erotik gerilim filmi, diğer tüm yapımlara da olduğu gibi Koronavirüs pandemisi sürecine takıldı. Çekimler ve dolayısıyla vizyon tarihi ertelendi. Sonunda, yapım şirketi olan 20th Century Studios, filmi doğrudan dijital üzerinden piyasaya sürme kararı aldı. Film ABD’de Hulu üzerinden, diğer ülkelerde ise Amazon Prime Video üzerinden izleyici ile buluşacak.

- Reklam -

Sonunda beklenen filminden ilk fragman yayınlandı. Görüntüler, evli bir çifti canlandıran Affleck ve de Armas arasında giderek ürkütücü hale gelen bir ana odaklanıyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Deep Water Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.(

Yayınlanan ilk fragman, parkta masum bir piknik olarak başlayan şeyin düşmanca bir hal almasını ve ikilinin bir şeylerin çok ama çok yanlış olduğunu kabul etmesine neden olduğunu gösteriyor. Yaklaşık bir dakika süren fragman, Vic ve Melinda arasındaki birlikteliğin çarpık bir bağımlılığa dönüştüğünü gösteren rahatsız edici bir dinamikle sonlanıyor.

- Reklam -

Fatal Attraction (Öldüren Cazibe) filmiyle tanınan Adrian Lyne’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu yapımda Vic karakterini canlandıran Ben Affleck ve Melinda Van Allen karakterini canlandıran Ana de Armas dışında Tracy Letts, Finn Wittrock, Jacob Elordi ve Lil Rel Howery gibi isimler yer alıyor.

Fragmanla birlikte filmin çıkış tarihi de belli oldu. Deep Water, 18 Mart 2022 tarihinde Hulu ve Amazon Prime üzerinden yayınlanacak.

Deep Water’ın fragmanını sizler nasıl buldunuz? Ben Affleck’li yeni yapımdan beklentileriniz neler?? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Polygon

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doctor Strange 2 senaryo sızıntı

Doctor Strange 2’den Yeni Fragman: Patrick Stewart, Marvel Sinematik Evreni’ne Katılıyor

oscar ödülleri yeni kategori seyircinin seçimi

İzlenme Oranları Düşen Oscar, Çareyi “Seyircinin Seçimi” Kategorisinde Buldu: En Popüler Film Twitter’da Seçilecek