in

Anne Hathaway, Senaryosu Hazır Olan “Devil Wears Prada 2” Filminin Çekilmeyeceğini Açıkladı

Devil Wears Prada 2 filmi çekilmeyecek. Anne Hathaway, senaryosunun bile hazır olduğu bilinen Şeytan Marka Giyer’in devam yapımı hakkında net konuştu.

The Devil Wears Prada 2 filmi çekilmeyecek
- Reklam -
- Reklam -

Devil Wears Prada 2 filmi asla gelmeyebilir. Anne Hathaway, potansiyel bir Şeytan Marka Giyer devamı hakkında düşüncelerini açıkladı.

The Devil Wears Prada, Meryl Streep, Anne Hathaway ve Emily Blunt gibi oyuncuların sergilediği performans nedeniyle inanılmaz derecede başarılı oldu. Film, biri En İyi Kadın Oyuncu ve biri de filmin kostüm tasarımı için olmak üzere iki dalda Oscar’a aday gösterildi. Her yaştan ve demografik gruptan hayranlar, filmi komik ama stresli bir çalışma ortamının doğru tasvirini sunduğu için beğenerek izlediler.

Şeytan Marka Giyer’de Hathaway, Streep’in canlandırdığı inanılmaz derecede kritik moda tasarımcısı ve zorlu patron Miranda Priestly’nin asistanlarından birinin konumunu üstlenen, hevesli bir gazeteci olan Andrea Sachs’ı canlandırdı. Andrea, ailesi, arkadaşları ve erkek arkadaşı Nate ile sağlıklı ilişkiler sürdürmeye çalışırken moda dünyasına ve onunla birlikte gelen politikaya kapılmamak için mücadele ediyordu. Sonunda Andrea, bu işin kendisini dönüştürdüğü kişiden hoşlanmadığını fark eder, bu yüzden işi bırakır ve incittiği kişilerle barışır.

- Reklam -

The Devil Wears Prada 2 filmi asla gelmeyebilir

Anne Hathaway: “The Devil Wears Prada 2 Hiçbir Zaman Gelmeyecek”

The Devil Wears Prada, kariyerinize kendinizi kaptırmamanın öneminin bir yansıması ve uzaklaşmanın tamamen sağlıklı bir seçenek olduğunu anlatan, bu nedenle bir devam filmine ihtiyaç duymayan türde bir senaryoya sahipti.

Yine de hayranlar, başarılı olan yapımın devamını yıllar boyunca beklediler. Hatta yeni film için bir senaryo bile hazırlandı. Buna rağmen Anne Hathaway, Şeytan Marka Giyer 2’nin gelmeyeceğini açık ve net şekilde Entertainment Tonight ile paylaştı. Yıldız aktris, filmin zaten var olduğunu ve devamı için umut beklemektense izleyicilerin orijinali tekrar izlemesi gerektiğini belirtti.

- Reklam -

“Devam filmi olmayacak. Yani gerçekleşmeyecek. Aynen, yapamıyoruz. Olmayacak. Zaten var. Başka filmler var. Başka filmler de olacak. Eğer çok istiyorsak şu ilk film olan Şeytan Marka Giyer’i tekrar izleyebiliriz.”

Şeytan Marka Giyer 2 olmayacak Devil Wears Prada

Şeytan Marka Giyer’in devam etme ihtimalinin azalmış olması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gelibolu Tarihi Sualtı Parkı batıklar

Turizme Açılmıştı: Gelibolu Tarihi Sualtı Parkı’ndaki Batıklardan Yeni Görüntüler Paylaşıldı

Dünyanın En Büyük Dijital Kamerası

Evrenin Gizemlerini Çözmesi Hedeflenen Dünyanın En Büyük Dijital Kamerasında Yapım Süreci Sona Eriyor