in ,

Evde Tek Başına Serisiyle Tanınan Aktör Tecavüzle Suçlandı: Oyuncu Geçen Yıl da Partnerine Şiddet Uygulamıştı

Devin Ratray tecavüz ile suçlanıyor. Evde Tek Başına serisinde Buzz McCallister karakterini canlandıran oyuncu hakkında soruşturma başlatıldı.

Devin Ratray tecavüz
- Reklam -
- Reklam -

Devin Ratray hakkında yeni bir soruşturma başlatıldı. Geçen yıl kız arkadaşına şiddet uyguladığı için tutuklanan aktör, şimdi de tecavüz iddiaları ile yargılanıyor.

1990 tarihinde vizyona giren Evde Tek Başına (Home Alone) ve 1992 tarihli devam filmi Evde Tek Başına 2’de Buzz McCallister adlı zorba karakteri canlandıran Devin Ratray’in ismi bir kez daha adli bir vakada gündeme geldi.

Şimdilerde 45 yaşında olan Amerikalı aktör Devin Ratray, son olarak Better Call Saul dizisinde Alfred Hawthorne Hill karakterine hayat vermişti.

- Reklam -

Ratray geçen aralık ayında partnerine şiddet uyguladığı için tutuklanmıştı. Oyuncunun davası görülmeye devam ederken şimdi de aktörün adı yeni bir suçla anılıyor.

Evde Tek Başına’nın Zorba Karakterini Canlandıran Devin Ratray Tecavüzle Suçlanıyor

Devin Ratray hakkında açılan şiddet davasını öğrenen Lisa Smith, 2017’de uğradığı cinsel istismar için tutulan raporun neden sonuç vermediğini araştırmaya başladı. Smith, 2017’de New York’un Manhattan bölgesindeki evinde Ratray tarafından tecavüze uğradığını öne sürmüştü.

Devin Ratray tecavüz evde tek başına

Yetkililerin ardından CNN’e de açıklamalarda bulunan Smith, olayın yaşandığı sırada Ratray ile 15 yıllık arkadaş olduklarını, ağabeyi ve bir arkadaşıyla birlikte içki tükettikten sonra aktörün evine gittiklerini aktardı.

Smith, aktörün kendisine ısrarlı bir şekilde belli bir bardaktan içki ikram ettiğini ifade etti:

“Ertesi gün uyandığımda hareket edemediğimi anımsıyorum. Gözlerimi açmakta zorlanıyordum ama sesleri duyup ne olduğunu hissedebiliyordum.”

Devin Ratray İktidarsızlık Yaşadığını Söyleyerek İddiaları Reddetti

Smith, olayın ertesinde Ratray ile yüzleşmek için aktöre mesaj attığını ancak oyuncunun “iktidarsızlık yaşadığını ve bu sebeple cinsel ilişkiye girebilmesinin mümkün olmadığını” aktararak iddiaları reddettiğini ifade etti.

- Reklam -

Smith sonrasında güvenlik güçlerine gidip şikayette bulunmuş ancak konunun yeterince ele alınmadığını fark etmişti.

Ratray ise o geceyi hatırladığını ama herhangi bir birliktelik yaşanmadığını kaydetti.

Konuya dair henüz resmi bir açıklama yapmayan Manhattan polis departmanı çalışanları, Smith ile temas hâlinde olduklarını doğruladı.

Devin Ratray

CNN, bir savcının yakın zamanda bilgi almak için Smith’e ulaştığını, telefon ve mesaj kayıtlarının takip edildiğini ve potansiyel tanıklarla temasa geçildiğini öğrendi.

Siz bu iddia hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CNN

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

eski budist heykelleri iklim krizi

Çin’de İklim Krizi Nedeniyle Su Seviyesi Azalan Nehirde 600 Yıllık Budist Heykelleri Ortaya Çıktı

the rings of power yorumları - yüzüklerin efendisi

The Rings of Power Dizisinde İlk Yorumlar Geldi: “Tolkien Evrenine Yaraşır Bir Parça”